Kaupunkiuutiset

Salinit saivat vuodeksi hybridiauton

Janakkalan Osuuspankin omistajajäsen, tamperelainen Timo Salin voitti OP:n edustajistonvaalien valtakunnallisessa arvonnassa vuodeksi käyttöönsä VW Passat Variant GTE plug-in-hybridin. Auto on sekä bensa- että sähkömoottorikäyttöinen ja sitä voi ladata. Autonluovutuksen yhteydessä esitellään OP Kausiauton -palvelua.

– Juuri olin miettinyt, etten pistä enää kolikkoakaan mihinkään arvontapeleihin – koska en voita ikinä mitään. Ja sitten soitettiin tällaisesta onnenpotkusta. Viikon jälkeenkin on vielä voitossa sulattelemista, Salin totesi torstaisessa auton luovutustilaisuudessa.

Kuinka ollakaan, hybridiauton käyttäjä työskentelee opettajana Tampereen seudun ammattiopistossa ajoneuvolinjalla.

– Hybridi on työn kautta tuttu, ja yhden päivän olen ajanut hybridi sijaisautona. Odotan mielenkiinnolla tulevia kokemuksia. Nykyinen Volkkari menee varmaan seisontaan, mutta asiaa täytyy miettiä tarkkaan, voittaja pohti vaimonsa Katjan ja tyttärensä Kertun kanssa.

Janakkalan Osuuspankin toimitusjohtaja Mikko Suutari oli tietysti tyytyväinen, kun valtakunnallinen arvontavoitto osui Janakkalan OP:n jäseneen.

– Vaaleissa annettiin yli 300 000 ääntä, joten tuuria täytyi olla mukana, Suutari totesi auton luovutustilaisuudessa.

Voittaja maksaa auton käytöstä seuraavan vuoden aikana vain polttoainekustannukset, sillä vakuutukset ja huollot kuuluvat OP Kausiauton palvelutarjontaan. OP Kausiautosta kuka tahansa voi hankkia auton vähintään kuukauden mittaisella sopimuksella.

– Meillä vuorokauden toimituslupaus, eli auto on asiakkaalla seuraavana päivänä sopimuksen solmimisesta, Valtteri Willström kertoo. Asiakkaille autot toimittaa Europcar.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset