Kaupunkiuutiset

Salivuorot ovat nyt haussa

Kaupungin koulujen remonttitarpeet tuntuvat myös sisäliikuntavuorojen jaossa.

– Ensi lukuvuonna Jukolan koulun sali jää pois, mutta toisaalta käytettävissä on Nummikeskuksen uusi sali, Hämeenlinnan Liikuntahallien toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä sanoo.

– Keskuskoulu ja HYK ovat pudonneet pois, samoin lyseon vanha puoli ja Ahveniston koulu on kysymysmerkki, Toivomme, että hakuohjeet luetaan tarkkaan ja haetaan vain sitä mitä tarvitaan, eikä kaikkea mahdollista.

Sisäliikuntatiloista vastaava Hannu Örn kannustaa seuroja satsaamaan myös perjantai-iltoihin ja viikonloppuihin, koska niissä on paremmin vuoroja saatavilla.

Salivuorot tulee hakea Liikuntahallien nettisivuilta löytyvällä lomakkeella huhtikuun loppuun mennessä. Jäävuorojen haku päättyy 16. toukokuuta.

Uimahallissa kävi tammi-maaliskuussa 74 000 asiakasta, mikä on hiukan suurempi määrä kuin samassa ajassa ennen remonttia. Ruuhkaa saatiin helpotettua ottamalla käyttöön toinen kassapiste, mutta vapun jälkeen rannekkeen voi ladata myös Liikuntahallien verkkokaupassa.

– Systeemi vaatii oman rannekkeen ja yhden käyntikerran kassalla, jossa sovitaan nelinumeroinen pin-koodi, liikunnanohjaaja Tomi Alkio opastaa.

– Lisäksi järjestelmä ei tarvitse kuin nimen ja sähköpostiosoitteen. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, ettei aikuisen rannekkeeseen voi ladata lasten käyntikertoja.

Liikuntahallit järjestää kesän aikana useita maksuttomia tapahtumia. Viikoilla 23-31 Elenin urheilupuistossa kehonhuoltoa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-15. Uimataitoviikolla 14.-20.5. Hämeenlinnan uimahallissa on useita pop up -toimintoja ja mahdollisuuksia uimataidon merkkisuorituksiin. UKK-kävelytestitapahtuma on 23.5. klo 14 Kaurialan kentällä. Matalan kynnyksen liikuntaryhmä Puhtia kesään kokoontuu Hämeenlinnan uimahallilla tiistaisin kello 18 (viikot 19-23, mukaan pääsee 15 ensiksi ilmoittautunutta). Senioreiden liikuntapäivää vietetään 24.5. kello 9-14 urheilupuiston ja Elenian alueella.

Lisätietoja nettisivulta www.hmlliikuntahallit.fi

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020