Kaupunkiuutiset

Samae Koskinen syyskuussa konserttikiertueelle

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen lähtee syyskuussa Hillitty elämä-konserttikiertueelle yhdessä Helsingin Kaupunginorkesterin ja Radion Sinfoniaorkesterin soittajista koostuvan jousikvartetin kanssa. Yhteistyö sai alkunsa, kun Hauhon Kamarimusiikkifestivaalin johtaja Mikko Ivars ihastui Koskisen musiikkiin nähtyään hänet soolokeikalla. Ivars kokosi lähipiirinsä huippusoittajista kvartetin ja sovittajaksi valittiin jazzmuusikko Petri Krzywacki, jonka herkät sovitukset nostavat Koskisen elämänmakuisten kappaleiden dynamiikan ja draaman uusiin ulottuvuuksiin.

Kokoonpanoon kuuluvat Samae Koskinen (laulu, kitara), Atte Kilpeläinen (alttoviulu, HKO), Anna-Leena Haikola (viulu, HKO), Pisku Ristiluoma (alttoviulu, RSO) ja Mikko Ivars (sello, RSO).

– Hillitty elämä -kiertueen teemana olkoon ihmisyys, ihmeellisyys ja ihmettely. Kiireen ja kilpailun keskelläkin on tärkeää huomata arjen pienet asiat ja pysähtyä niiden äärelle, olla pieni kun siltä tuntuu. Aina ei tarvitse olla general manager tai grillimaisteri, riittää kun on homo sapiens. Itselleen ja toisille, syyskuussa 2017 kuudennen albuminsa Hillitön elämä julkaissut Koskinen pohtii.

Samae Koskisen Jousikvartetti konsertoi Hämeenlinnan Verkatehtaassa 21.9.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset