fbpx
Kaupunkiuutiset

Sanan säilä heiluu listoilla

Rengon takametsien Madonna, sanoittaja Sana Mustonen on taas tuottanut hittilyriikkaa. Tällä viikolla Suomen paikallisradioiden soitetuimpien listalta löytyi kaksi Warner Chappellin house writerin kynäilemää tekstiä. Tommi Soidinmäen Ääretön on kivunnut kakkospaikalle ja sijalta 13 löytyy Janne Leinon kappale Brazil. Molemmat laulut on säveltänyt Maki Kolehmainen. Viime viikolla listalla vilahti Sanan sanoituksista myös Nomin Ihanii ihmisii, jonka on säveltänyt Petri Somer.

 

Lehtemme nettihaaviin tarttui tällä viikolla lifestyle- ja sisustusblogi hunajaista.com, jonka takana on 37-vuotias hämeenlinnalainen lastentarhanopettaja Riikka. Hän kertoo elävänsä aivan tavallista lapsiperheen elämää 8-vuotiaan tyttären kanssa. Perheessä nautitaan sisustamisesta, hip hop -musiikista, retkeilystä sekä arjen kauniista asioista ja esineistä. Riikan sydäntä lähellä ovat Marimekko ja suomalainen muotoilu ylipäätään.

 

Viime viikkojen suurimpia puheenaiheita on ollut muun muassa koulujen tulevaisuutta koskeva palveluverkkoselvitys. Kaupunki järjesti 31. tammikuuta Raatihuoneessa palveluverkkoillan, joka keräsi paikalle runsaasti yleisöä. Hämeenlinnan YouTube-kanavalta löytyy tilaisuudessa kuvattu video, jossa omia ajatuksiaan esittävät muiden muassa koulujen vanhempainyhdistyksen jäsenet. Kaupungin sivuille voi jättää selvityksestä palautetta 2. maaliskuuta saakka.

 

Hämeenlinnan lahja Suomen mediakentälle, Laura Friman, jatkaa taas aluevaltauksiaan tv-viihteen terävimmässä kärjessä. Kirjailija, toimittaja ja juontaja aloittaa helmikuun alussa käsikirjoittajana Suomen seuratuimmassa talk showssa Enbuske, Veitola & Salminen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset