Kaupunkiuutiset

Sanin joulukonsertit Hauholla ja pääkirkossa

Joulun tunnelmaan pääsee mukavasti virittäytymään Sanin joulukonserteissa, jotka järjestetään 1. joulukuuta Hämeenlinnan kirkossa ja 14. joulukuuta Hauhon kirkossa. Artisti on ollut mukana vastaavissa tapahtumissa usein ennenkin, mutta nyt kyseessä ovat Sanin ensimmäiset ikiomat joulukonsertit.

– Lassilan Ristohan tätä ideaa ehdotti ja sitten ruvettiin suunnittelemaan. Ohjelmistossa on sekä jouluisia klassikkoja että omiakin biisejä, Sani kertoo.

– Perinteisissä joululauluissa arvostan koskettavaa sanoitusta ja kaunista melodiaa ja listalla ovat ainakin Tähti tähdistä kirkkain, Varpunen jouluaamuna ja Tonttu. Omasta repertuaarista mukana ovat esimerkiksi Joulu ilman sua ja Hiljaisuus.

Viime aikoina Sania ovat pitäneet kiireessä Aikakone-yhtyeen uusi tuleminen ja omat keikat.

– Festarikesä oli ihan hervoton ja ja ravintolatkin olivat ihanasti täynnä niin nostalgiannälkäisiä kuin nuortakin yleisöä. Ensi kesänä olenkin sitten mukana Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin Suklaasydän-esityksessä.

Kirkoissa Sania säestävät kitaristi Samuli Erkkilä, pianisti Risto Lassila ja huilisti Katja Sirkiä. Konserttien tuotto lahjoitetaan vanhustyöhön.

– Idea syntyi halusta tehdä jotakin heikommassa asemassa olevien hyväksi, Hämeenlinnassa asuva Lassila sanoo.

– Kun näinä aikoina ahdingossa olevat jäävät unohduksiin, on tavallisten ihmisten noustava esiin ja pyrittävä vaikuttamaan.

Konserttien ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä.

Joulun odotus -konsertti to 1.12. klo 19 Hämeenlinnan kirkossa ja ke 14.12. klo 19 Hauhon kirkossa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset