Kaupunkiuutiset

Satulinnaan tulee maan suurin golfkauppa

Vanhan kolmostien varressa sijaitseva Satulinna on saamassa aivan uutta käyttöä. Hattula Golfin pääomistaja ja puheenjohtaja Reijo ”Retsi” Riihimäki on tehnyt rakennuksen ostamisesta esisopimuksen, ja hän on avaamassa taloon ensi vuoden puolella ennennäkemättömän ison golfkaupan.

Satulinnan nykyinen omistaja Aaro Pesonen on järjestänyt talossa tansseja, ja tanssi-illat jatkuvat loppiaiseen asti.

Riihimäki pyörittää GoGolf-kauppaa tällä hetkellä Tiiriön Citymarketin kiinteistössä, missä se on avoinna tammikuun loppuun asti. Sen jälkeen myymälä siirtyy Satulinnaan. Vuonna 1989 valmistunut rakennus vaatii jonkin verran remonttia, mutta ei mitään suurta peruskorjausta.

Golfkaupasta tulee Riihimäen mukaan muuton jälkeen Suomen suurin lajissaan. Tiloja on kahdessa kerroksessa, joissa palvellaan sekä golfareita että muita asiakkaita. Esimerkiksi vaatteita myymälästä ostavat muutkin kuin golfarit.

– Satulinnan keskittymään saamme myös kaikki Hattula Golfin toiminnot: toimiston, caddiemasterin ja uutuutena kuntosalin. Tiloihin tulee lisäksi muutama vuokralainen. Ja talossa on yksi asunto, joka on tälläkin hetkellä vuokrattuna, Riihimäki kertoo.

Hattula Golfin nykyinen klubirakennus Pehtoori muuttuu uusien tuulien myötä lokakuun lopusta lähtien ympärivuotiseksi tilausravintolaksi. Juhlimaan tai kokoustamaan mahtuu sisälle noin 120 henkeä.

Juomat ja ruoat tilaisuuksien järjestäjät voivat hankkia tilausravintolaan itse, mutta syötävää voi myös ostaa talosta. Tontilla olevat saunat ovat vieraiden käytössä kevääseen asti.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset