Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: SC Urbans kutsuu lapsiperheet liikkumaan Turenkiin

SC Urbansin Perhepäivä on avoin kaikille lapsiperheille. Kuva viime vuoden tapahtumasta. Kuva: Muu
SC Urbansin Perhepäivä on avoin kaikille lapsiperheille. Kuva viime vuoden tapahtumasta. Kuva: Muu

Lapsiperheet pääsevät liikkumaan Turengin liikuntahallilla lauantaina 17.8. kello 12–14. SC Urbansin tapahtuma on avoin ja maksuton.

– Perhepäivän ajatuksena on innostaa lapsia ja vanhempia kokeilemaan liikuntaa ja tulla tsekkaamaan, millaista toimintaa seuramme tarjoaa. Viime vuonna kävijöitä oli lähes 500, joten havaitsimme, että tällaiselle avoimelle tapahtumalle on varmasti kysyntää jatkossakin, kertoo Jokke Jokinen SC Urbansista.

Tapahtuman ohjelmassa on salibandyn ja vapaan liikunnan lisäksi muun muassa pomppulinna, temppurata, sekä palokunnan kalustoesittelyä. 200 ensimmäiselle lapselle on maistuva yllätys. Kahviosta voi liikunnan lomassa käydä ostamassa virvokkeita.

Tapahtuman järjestäjänä toimiva Jokinen toteaa, että viime vuonna tapahtuman jälkeen seuran liikuntakerhoihin tuli lukuisia uusia harrastajia.

– Nyt on taas mahdollisuus innostua liikunnasta tässä tapahtumassa ja jatkaa kerhoissa, jotka alkavat syyskuussa Harvialassa, Tervakoskella ja Turengissa. Ilmoittautuminen on jo auki nettisivuillamme, vinkkaa Jokinen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset