Kaupunkiuutiset

Selkä Pulkkinen kotikonnuillaan

Ensi lauantaina William’s Pubissa esiintyy Tampereen Pispalassa jo vuonna 1996 perustettu Hauli Bros. Pitkän linjan konkariyhtye soittaa niin kutsuttua ”harjurockia”, jossa kuuluu kaikuja niin USA:n länsirannikolta kuin konstailemattomasta Suomi-rockista. Bändissa soittaa bassoa lauluntekijänäkin kunnostautunut Ari ”Selkä” Pulkkinen, jolla on takanaan pitkä historia Hämeenlinnassa.

– Muutimme Hämeenlinnaan, kun olin 10-vuotias ja kävin siellä koulut ja vietin muutenkin tärkeät vuodet teini-ikäisenä ja vähän vanhempana, Pulkkinen sanoo.

– Bändivirityksiä oli useita, joista viimeisin oli Mama Grande. Sitä ennen soittelin Hillbilly Catseissa ja Roadrunnerseissa ja ihan pikkupoikana oli semmoinen yhtye kuin Midnight Sun.

Miehen tie vei Tampereelle, kun hän tapasi tulevan elämänkumppaninsa Lappeenrannan kesäteatterissa. Sittemmin Pulkkinen on soittanut Hauli Brosin lisäksi kulttibändissä Kumma Heppu & Lopunajan voidellut, sekä Juice Leskisen, Mikko Alatalon ja Jiri Nikkisen kokoonpanoissa.

– Hämeenlinnaan on kuitenkin yhteys säilynyt koko ajan tiiviinä sen ajan kaveripiirin kanssa ja systeri asuu siellä vieläkin.

Pulkkinen on myös hiljattain pestautunut paikallisen Turenki Recordsin artistikaartiin.

– Olin kotipajalla tehnyt biisejä, joita sitten esittelin vanhalle hämeenlinnalaiselle kaverilleni Lapintien Petelle.

– Teimme yhdessä demoja, joista Salmen Topi sitten innostui. Sain juuri kuulla, että Matkalla-niminen biisi oli lähtenyt radioihin.

Hauli Bros la 1.10. William’s Pubissa (Hallituskatu 8).

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset