fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Kaupunkiuutiset täyttää 45 vuotta – Kokosimme synttärilahjaideoita, joilla tavallinen tallaaja selviytyy tämän merkittävän rajapyykin yli

Katso, mitä 45 täyttävälle kannattaa hommata synttärilahjaksi.
Kuvat: Taru Rantanen Kuva: Taru Rantanen
Kuvat: Taru Rantanen

Kaupunkiuutiset on saavuttanut 45 vuoden kunnioitettavan iän.

Mutta mitä 45-vuotissynttärit merkitsevät tavalliselle tallaajalle?

Kokosimme tämän kriittisen rajapyykin saavuttaville oman selviytymispakkauksen, jolla lähestyvän viidenkympin rajan voi häivyttää horisontista.

Ruusunpunaiset lasit

Viimeistään tässä vaiheessa synttärisankari havahtuu siihen, että elämä on todennäköisesti vähintäänkin puolivälissä.

Olisi hyvä tehdä jonkinlainen välitilinpäätös ja kartoittaa, mihin suuntaa kannattaa jatkaa. Olisiko kenties syytä laittaa jotain vaihtoon?

Jos lahjan saaja ei vielä ole eronnut, on parasta hankkia hänelle pikimmiten ruusunpunaiset lasit, joiden läpi kaikki näyttää auvoisemmalta kuin onkaan.

Se pihalla kököttävä rottelo muuttuu uudenkarheaksi Audiksi, lapset suunnittelevat opintoja yliopistossa ja kalsareissa tai paitulissa patsasteleva puoliso on juuri niin hurmaava kuin suhteen alkuaikoinakin.

Tarkkuus on sopiva, kun siippa näyttää paljon paremmalta, ja asuntolainan saldokin hämärtyy vain riviksi numeroita.

Ikisinkuille on tarjolla oma Tinder Match -mallisto, joiden läpi urpoinkin deittikumppani näyttää ihan mukiinmenevältä. Käyttäjiä tosin varoitetaan, että lasit kannattaa ottaa pois vasta sitten, kun valot on sammutettu.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Taru Rantanen

Oma valmentaja

45 vuoden kriittisessä iässä nopeinkin koulun juoksukilpailujen mestari tai entinen huippuvoimistelija havahtuu siihen, että kroppa ei enää palaudukaan entiseen malliin.

Kasvoihin on ilmestynyt jostain ylimääräisiä ryppyjä, ja toisaalta ne niin sanotut lihakset ovat oudosti siirtyneet ihan eri paikkaan. Nyt ne löytyvät vyötärön seutuvilta. Krapulatkin kestävät ihmeellisen pitkään.

Tässä kohtaa synttärisankarille on syytä palkata ihan oma personal trainer tai mentaalivalmentaja, joka huolehtii ennen kaikkea siitä, että “entinen nuori” saa takaisin käsityksensä omasta voittamattomuudestaan ja erinomaisuudestaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Taru Rantanen

Elämysloma

Elämyshän on aina hieno lahjaidea, ja viimeistään 45-vuotiaana on jokaisen päästävä kunnon seikkailuun Selviytyjät-tyyliin.

Sattuneesta syystä kotimaanmatkailu on nyt kuuminta hottia, ja mikäs sen parempi lahjaidea kuin erähenkinen aktiiviloma lähialueella.

Hämeenlinnassakin on tarjolla pilvin pimein retro-majoitusvaihtoehtoja, joissa voi helposti virittäytyä aitoon erätunnelmaan idealla “vähemmän on enemmän”.

Anti all inklusive -elämysloman hintaan kuuluu, että polttopuut saa hakata itse ja ruoka löytyy lähimetsistä.

Lisäseikkailua kaipaavalle pakettiin voi sisällyttää opastetut kierrokset kaupungin homekouluihin, Saukko-safarin Viipurintien sillan alle, sekä Tampere-Helsinki pikajuna -survivalin, jossa saa extrabonuksena jännittää, pysähtyykö juna Hämeenlinnassa vai ei.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Taru Rantanen

Lahjakortti psykologille

Jos mikään edellisistä ideoista ei oikein tunnu istuvan juuri sinun synttärisankarisi 45-vuotislahjaksi, aina voi kokeilla viimeistä oljenkortta, joka on lahjakortti psykologille sloganilla: “Kuinka opin valehtelemaan itselleni, että olen sinut ikäni kanssa”.

Lisäjännitystä kaipaavalle lahjakortin voi hommata “tietovuototakuulla”, jolloin synttärisankari saa bonuksena odotella, milloin se jättipotti Tor-verkossa oikein pamahtaa omalle kohdalle.

Jos ei näistä lahjoista 45 vuotta täyttävä ilahdu, niin ei sitten mistään.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset