Kaupunkiuutiset

Sen on sitten Lentopallokerho

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaa ensi kaudella Hämeenlinnan Lentopallokerho. Seuran virallinen nimi otteluissa ja sarjoissa on ”Hämeenlinna”. Myös kaupungin lanseeraamaa #tunnustaraitaa -tägi tulee näkymään Lentopallokerhon viestinnässä.

Peliasu on Hämeenlinnan brändin mukaisesti valko-oranssivinoraitainen. Uuden ilmeen on suunnitellut yhteistyökumppani Brandnews ja Juhana Peltomaa.

– Halusimme tehdä tämän kannattajillemme ja muille mahdollisimman helpoksi. Seuran väri on edelleen oranssi ja ihmiset ovat tottuneet huutamaan lentopallopeleissä Kerhoa. Oikeastaan nyt hämeenlinnalaisella naisten lentopallojoukkueella on ensimmäistä kertaa oma nimi. Aiemmin olemme pelanneet muiden seurojen tai yritysten nimillä, HPK:n edustusjoukkueen managerina jatkava Ville Kalliomäki avaa kokonaisuutta.

Lentopallokerhon kausikorttihaaste lähti liki lentoon, sillä tähän mennessä sitoutuneita ostajia on jo yli 800.

– Taitaa on SE-luokkaa naisten palloilulajeissa, Kalliomäki sanoo. Tavoitteeseen on vielä matkaa, sillä 29 euron kausikortin haltijaksi pääsee vain, jos ostajia löytyy yli tuhat.

Hämeenlinnalainen menestysseura etsi istuvan ja ikioman nimen ja ilmeen Hämeenlinnan kaupungin tuella. Hämeenlinnan Lentopallokerho ei ole kuitenkaan uusi seura, vaan jatkaa yleisseura Tarmon nimellä mutta siitä erillisenä seurana vuonna 1993 aloitettua toimintaa. .

Hämeenlinnan Lentopallokerhon värimaailma pohjautuu seuran tärkeään yhteistyökumppaniin Hämeenlinnaan perinteisesti liitettävään oranssi-valkoiseen.

– Nimi päätettiin oikeastaan jo ensimmäisessä kokouksessa HPK ry:n päätöksen jälkeen marraskuussa. Emme halunneet seuran nimeen mitään ”volleytä” tai sponsoreita, vaan halusimme kunnioittaa tätä hienoa kaupunkia. Kävimme keskusteluja kaupungin johdon kanssa, ja heidän mielestään oli loistava idea lähteä tekemään kaupunkia tutuksi lentopallon kautta tällä brändillä, Kalliomäki kertoo.

Seura panostaa jatkossa entistä enemmän junioritoimintaan, jota saatiin vireille viimeisinä HPK-vuosina. Junioriseura tunnetaan nimellä Lentiskerho. Omien lentopalloilijoiden kasvatus onkin paikallisuuden ohella Hämeenlinnan Lentopallokerhon tärkeimpiä arvoja. Lisäksi seura tähtää Suomen tunnetuimmaksi ja arvostetuimmaksi naisten urheiluseuraksi.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset