fbpx
Kaupunkiuutiset

Shakki ja Matti on kuin henkinen orgasmi – Miehenä oleminen on hirveä paradoksi

Sana Mustonen Kuva: Muu
Sana Mustonen.Kirjoittaja on Rengon maaseudulla asuva iskelmäsanoittaja.

Minä kerpele tein sen! Useamman kuukauden shakinpeluun jälkeen, kun tilanne näytti minun kannaltani jo naurettavalta, menin ja voitin rakkaani shakkipelissä. Ja vielä kaksi kertaa peräkkäin!

Luulisi tässä tilanteessa sen miehen olevan todella onnellinen. Siitä, ettei hänen valittunsa olekaan täysin tyhmä blondi. Riemuitsevan kanssani siitä, että mahdotonkin voi käydä toteen, mutta ei.

Muruseni väitti, että pelin aikana on täytynyt tapahtua jokin sääntörikkomus, jota hän ei vain ole huomannut! Myöskin pelilaudassa täytyi olla vikaa, kun se oli vanha mökiltä löytynyt neuvostoversio.

Ja kun voitin toistamiseen heti perään, muruni totesi, että hänessä on nyt jokin vikana, että ei olisi nyt pitänyt pelata ollenkaan.

No, sanokoon mitä sanoo, hänen epäuskoinen ja hyvin hämmästynyt ilmeensä, kun Shakki ja tuo oh, niin suloinen Matti, kuin henkinen orgasmi, saapui, syöpyi ikuisesti verkkokalvoilleni. Ei voisi koskaan uskoa, että niin rauhallinen ja järkevä mies voisi olla niin huono häviäjä! Hah!

Miehen pitää olla teräsmies

Miehenä oleminen on tietysti kovaa ja rankkaa. Suorastaan hirveä paradoksi!

Miksikö? No, kun miehen täytyy olla mies! Ihan sama, vaikka nyky-yhteiskunnassa miehen macholeimaa ollaan purkamassa ja heillä on lupa oikein itkeä.

Se on ihan sama, sillä jokaisen naisen alitajunnassa, vaikka nyt sitten kuinka äitiryhmässä vaatisivat isukkeja jäämään kotiin hoitamaan taaperoa tai osallistumaan mindfulnessjoogaan ja tämän jälkeen avautumaan tunteistaan, niin jokaisen naisen alitajunnassa, miehen täytyy kuitenkin tosipaikan tullen ja naisen niin tarvitessa olla teräsmies.

Kun mökillä ollessa yöstä kuuluu pelottava ääni, se on se mies, joka herätetään katsomaan, onko kyseessä murtautuja vai nälkäinen karhu. Itke siinä sitten.

Baarijonossa, kun tuntematon äijä puristaa naista takapuolesta, nainen toivoo, että oma mies puuttuu peliin. Möreällä äänellä tekee tiettäväksi, että, se on mun nainen, saatana ja nostaa kyseisen lääppijän niskasta sivuun.

Siinä ei itkut auta. Tosi mies on mustasukkainen ja roudaa kukkia ja hajuvettä.

Poljettuna on kiva olla muutaman kerran viikossa

Jos nainen oikeasti saisi valita, miehinen mies ajaa miehisellä autolla.

Sitä voi hyvinkin likkaporukassa kauhistella konservatiivisia käsityksiä, että on niin vanhanaikaista ajatella, että mies on se perheen pää ja että, minä en ainakaan alistu miehelle ja tasa-arvoisia ollaan, pukeutukoon vaikka mekkoihin.

Mutta siinä vaiheessa kun treffikumppani ilmestyy paikan päälle jollain minimaalisella Suzuki Altolla, väitän, että naiselta tulee piilotettu pettymyksen huokaus, joka peitetään äkkiä muistamalla, kuinka toksinen maskuliinisuus polkee naista.

Suoraan sanottuna, minusta on oikein mukava tulla välillä poljetuksi. Enemmän, kuin kerran viikossa.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset