Kaupunkiuutiset

Shoppailumatkailu vähenee!

– Wau, paljon isompi kuin ennakkoon odotin.

– Odotettua pienempi.

Aviopuolisoiden ennakko-odotukset ja ensikäynnin kokemukset Kauppakeskus Goodmaniin eivät kohdanneet yksi yhteen. Perheen äiti oli enemmän innoissaan kuin isä. Tyytyväisyys valoisaan kauppakeskukseen paistoi silti molemmista.

Se tuli selväksi, että Sari ja Petteri Kivirannan shoppailumatkat toisille paikkakunnille vähenevät jatkossa merkittävästi Goodmanin avaamisen myötä.

Kaupunkiuutiset seurasi Kivirannan nelihenkisen perheen ensivisiittiä pyhäinpäivänä. 6-vuotias Sini jaksoi jo ihailla tarjontaa, nelivuotiaalle Sagalle kiertely kauppakeskuksen käytävillä kävi ymmärrettävästi ajoittain tuskastuttavaksi. Pyhänpäivänä tutustumiskäynnille oli lähtenyt moni muukin perhe. Kansanpaljous oli sen mukainen.

– Lasten puuhapaikka olisi tarpeellinen. Sen ei tarvitse olla hoitopaikka, jonne lapsen voi jättää, vaan ihan sellainen tekemiseen ja liikkumiseen soveltuva tila, tyttärien vanhemmat pohtivat.

– Rauhallistunnelmainen pubi sopisi myös tänne, pohti Petteri isien puuhanurkkauksesta.

Muilta osin Kivirannat peukuttivat kovasti Goodmanin puolesta.

– Tyylikäs, odotusten mukainen, isä-Kiviranta tiivisti.

– Olen todella positiivisesti yllättynyt. Ei tästä päivittäinen käyntipaikka tule, mutta usein tänne tulee jatkossa piipahdettua, perheen äiti puolestaan ennakoi.

Tyttäristä tietenkin lelukauppa oli ykkösjuttu. Suu kääntyi maireaan hymyyn myös hampurilaispaikassa. Hyvää!

Kauppamatkat vähenevät

Hämeenlinnassa asuvat Kivirannat tulivat Goodmaniin omalla autolla.

– Tosi helppo tulla. Ainoa miinus oli, että parkkihallista lähdettäessä missään ei muistutettu p-kiekosta ja parkkiajan rajallisuudesta. Oviin muistutusplakaatit, patisti Petteri Kiviranta.

Kivirannan perhe on käynyt tähän saakka säännöllisen epäsäännöllisesti shoppailumatkoilla Lempäälän Ideaparkissa, Tampereella, Helsingissä…

– Takuuvarmasti ne reissut vähenevät merkittävästi. Tarjonta on nyt aivan erilaista asusteissa. Goodmanissa on nyt useita kaipaamiani vaateliikkeitä, myös lapsille on hämeenlinnalaisittain uudenlaista vaatetarjontaa, Sari Kiviranta pohtii.

Ilmankos tutustumiskävelyn aikana useampaan kertaa kuului: ”Wau, tuokin liike on täällä!”

Petteri Kiviranta oli samoilla linjoilla.

– Osassa uusista merkkiliikkeistä tarjonta on kyllä selvästi suppeampaa kuin olen muualla kokenut.

Päinvastaisiakin yllätyksiä kerroksista löytyi, kun erikoisliikkeistä huokui väljyyttä ja monipuolista tarjontaa huomattavasti enemmän kuin totuttu.

– Toivottavasti Reskan seutu ei kokonaan nuukahda. Se on Hämeenlinnan keskustassa kuitenkin tunnelmaltaan parasta, Sari Kiviranta toivoo.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset