Kaupunkiuutiset

Sibelius-opisto vie musiikkia ikäihmisille

Sibelius-opisto juhlistaa Jean Sibeliuksen syntymäpäivää näyttävästi koko toimialueellaan. Musiikkia viedään yli 80 hengen voimin ikäihmisten keskuuteen. Tapahtumalla halutaan kunnioittaa sekä Sibeliusta hänen merkittävästä työstään Suomen musiikkielämälle että ikäihmisiä heidän panoksestaan maamme rakentajina.

Konserttien kohteina ovat vanhainkodit Rengossa, Tuuloksessa, Lammilla, Hattulassa ja Janakkalassa. Yhteensä esityksiä järjestetään kuudessa hoitopaikassa. Musisoimassa ovat opiston soittavat ja laulavat lapset ja nuoret sekä opettajia. Ohjelmassa on sekä Sibeliuksen säveltämää musiikkia että mitä tahansa klassisesta musiikista rytmimusiikkiin. Jokaisessa tilaisuudessa pyritään laulattamaan myös yleisöä. Esiintyvien ryhmien liikkumisen tekee taloudellisesti mahdolliseksi yhteistyö Hämeenlinnan kaupungin ikäihmisten hoito- ja hoivapalvelujen kanssa.

Sibelius-opiston Paljon Onnea Jean Sibelius! -konsertit ovat torstaina 8.12. seuraavasti: Raitaharjun vanhainkoti, Renko klo 13, Lammin vanhainkoti, Lammi klo 12.45, Hoivatuuli, Tuulos klo 13.45, Tuuliakoti, Hattula klo 13, Willa Katinala, Hattula klo 13.45 ja Janakkalan sairaala, Turenki klo 12.30. Lisäksi opisto järjestää koululaiskonsertteja Sibelius-ohjelmalla Seminaarin koululla, HYK:ssa ja Ahveniston koululla klo 9–14.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset