fbpx
Kaupunkiuutiset

Sijainti ratkaisi paikkakunnan

Hämeenlinnan sijainti sekä Moreenin yritysalueelta löytyneet tilat olivat ratkaisevia tekijöitä kansainvälisen ruostumattoman teräksen tukkukauppa Damstahlin sijoittumisessa kaupunkiin. Konserni toimii ruostumattoman teräksen tukkukauppana ja jakelija kuudessa muussa maassa. Pääkonttori on Tanskassa.

– Keskellä teollista Suomea, liikenteellisesti hyvällä paikalla kaupunkikeskustan ulkopuolella, mutta silti aivan ydinkaupungin tuntumassa, Damstahlin tanskalainen konsernijohtaja Mikael Sthaalros perusteli sijoittumista Hämeenlinnaan.

Telakkateollisuus ja sen alihankkijat sekä kevyt konepajateollisuus ovat yrityksen tulevia yhteistyökumppaneita. Damstahl myy terästä levyinä, paloina ja putkina.

– Tavoite on nousta viidessä vuodessa alan suurimmaksi toimijaksi Suomessa, Sthaalros sanoo.

Myyntikonttorin perustavat toimitusjohtaja Christer Grankvist ja myyntipäällikkö Sami Hultin uskovat yrityksen tuovan merkittävä uutta säpinää alan suomalaismarkkinoille.

Linnan Kehityksen sijoittumispalvelujen johtaja Ari Räsänen toteaa kansainvälisen toimijan sijoittumisen kaupunkiin osoittavan, että kasvukäytävän keskeisellä pelipaikalla toimimisella on iso merkitys yritysten valinnoissa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset