Kaupunkiuutiset

Simo Naapuri julkaisi musiikkivideon

Muusikkona ja artistina jo 1980-luvun lopulla aloittanut Simo Naapuri on julkaissut uutta materiaalia. Tuoreesta singlestä Tutustutaan uudestaan on tehty musiikkivideo, joka on katsottavissa YouTubessa. Videopalvelusta löytyvät myös edelliset singlet Ensitreffit alttarilla ja Tanssi Maria. Naapurin debyyttialbumi Muistojen elokuvateatteri ilmestyi loppuvuodesta 1998 ja vuonna 2011 julkaistiin toinen soololevy Talvipäivänseisaus.

Tunnetuille artististeille kappaleita sorvannut, pitkän linjan laulaja-lauluntekijä on tällä hetkellä soolotuotannossaan aktiivisempi kuin aikoihin, sillä tänä vuonna on tulossa vielä kaksi singleä.

 

Hanoi Rocks -yhtyeen taustalla vaikuttanut ja hurjista vuosistaan Arkipäivän sankarit -kirjan kirjoittanut Marco Tikkanen toimii taas rockmanagerina. Jukolassa pitkään asunut musiikin monitoimimies luotsaa porilaislähtöistä hard rock- ja glam metal -yhtyettä Rust n´ Rage, joka julkaisi esikoisalbuminsa Showdown vuonna 2013. Bändin musiikissa on myös kuultavissa vaikutteita muun muassa Judas Priestiltä ja brittimetallin uudesta aallosta. Kansainvälisistä yhteyksistään tunnettu Tikkanen sai yhtyeen kiinnitettyä australialaiselle Melodic Rock Recordsille, joka julkaisi pari viikkoa sitten bändin albumin Tales from the Wasteland. Uunituore levy on nyt toimitettu Helsingin radioihin ja sitä on myynnissä muun muassa Levykauppa Äx -yhtiön myymälöissä. Tikkanen neuvottelee bändin mediamaihinnoususta ja esiintymisestä Helsingin Tavastialla toukokuussa, mutta myös täkäläinen Suisto-klubi kiinnostaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020