Kaupunkiuutiset

Sinivalkoisella kasvokuvalla mukaan juhlavuoteen

Joulukuun 26. julkaistun Suomen kasvot -sovelluksen avulla kuka tahansa voi tehdä itsestään hauskan, sinivalkoisen piirroskuvan ja tulla mukaan liputtamaan Suomen suurta vuotta. Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotta varten luotu kuvituskuosi pilkahtelee pian kaikkialla.

Suomen kasvot -sovellus herättää Suomen satavuotisjuhlavuoden kuvituksen eloon. Helpon, verkossa toimivan työkalun avulla kuka tahansa voi muokata kuvastaan uniikin, sinivalkoisen piirrosversion neljän erilaisen filtterin avulla. Valmiin kuvan voi muuttaa esimerkiksi sosiaalisen median profiilikuvaksi, jakaa ystäville tai tallentaa itselleen myöhempää käyttöä varten.

– Suomen kasvot tuo juhlavuoden jokaisen suomalaisen ja Suomen ystävän ulottuville missä päin maailmaa tahansa. Se on helppo ja hauska tapa liputtaa juhlavuotta ja osallistua juhlavuoden teemaan yhdessä, markkinointikoordinaattori Heidi Ketola Suomi 100 -sihteeristöstä kertoo.

Suomen kasvot -piirroskuvan tekeminen ei vaadi sovelluksen lataamista omalle laitteelle, vaan kuvan voi tehdä suoraan verkkosivulla joko puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Oman kasvokuvan voi jakaa helposti sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse.

Suomen kasvot -sovellus on käytettävissä kolmella kielellä osoitteissa suomenkasvot.fi, finlandsansikten.fi ja finlandsfaces.fi.

Suomen kasvot -video löytyy osoitteesta https://youtu.be./g9Tnxff5GqU. Suomen kasvot näkyvät myös somessa #suomenkasvot # finlandsansikten #finlandsfaces.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset