Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Skogster täyttää viisi vuotta – Baari uudistuu ja tuo karaokeillat lauantai-iltoihin

Skogster on aloittanut viihteelliset ravintolaillat. Kellarissa pääsee laulamaan ja alkuillasta on liveä.
Ravintolatoimenjohtaja Jaana Mamia ja yrittäjä Karoliina Mäki-Kuutti ovat innoissaan Skogsterin karaokeilloista. Luvassa on myös teemakaraokeiltoja. Kuva: Tuulia Viitanen
Ravintolatoimenjohtaja Jaana Mamia ja yrittäjä Karoliina Mäki-Kuutti ovat innoissaan Skogsterin karaokeilloista. Luvassa on myös teemakaraokeiltoja. Kuva: Tuulia Viitanen

Alkujaan Skogsterin ei pitänyt olla yökerho, mutta sellainen siitä kaupunkilaisten silmissä muodostui. Kaupunkiin on sittemmin tullut monta uutta yökerhoa, joten viikonloppuna viisi vuotta täyttävä Skogster haluaa uudistua nimenomaan baarina.

Nykyään coctail-kellarista löytyykin karaokea lauantai-iltaisin kello 21 lähtien. Perjantaisin on tapas-buffa ja alkuilloissa on livemusiikkia.

– Haluamme monipuolistaa tarjontaa, ja nyt syksyllä olemme kokeilleet, mistä ihmiset tykkäävät, sanoo yrittäjä Karoliina Mäki-Kuutti.

– Tuomme monipuolista ohjelmaa alkuiltoihin, ravintolatoimenjohtaja Jaana Mamia jatkaa.

Mamian mukaan ihmiset haluavat ravintoloista nykyään elämyksiä humalahakuisen juomisen sijaan. Siihen Skogsterin porukka haluaa iskeä. Viimeksi viime viikonloppuna baarissa oli HPK:n pelin ennakkotapahtuma, jossa keskustelijoina olivat Jyrki Louhi ja Petteri Sihvonen.

– Väkeä riitti, joista moni kertoi olevansa ensimmäistä kertaa Skogsterissa, Mäki-Kuutti kertoo.

Aika uudelle

Mäki-Kuutin mukaan viimeiset viisi vuotta ovat olleet vauhdikkaita ja monenlaista on tehty ja yritetty.

– Hienoa on ollut se, että ihmiset ovat löytäneet meidät. Esimerkiksi Skogsterin tiloja on varattu yksityistilaisuuksiin todella paljon.

Yrittäjän mukaan viisi vuotta ravintolamaailmassa on pitkä aika.

– Hyvä, että Hämeenlinnaan on tullut uusia paikkoja. Ravintolamaailma muuttuu hyvin nopeasti, joten kaikki tämä pakottaa meidätkin uudistumaan.

Juhlaviikonloppu

Perjantaina 18.10. Skogsterin lavalla Mellakka Festivalin dj:t eli Tommy Deem ja Inglorious Bassterds. Ikäraja on 18 vuotta.

Lauantaina 19.10. lavalla Ujo, joka on kahdeksanhenkinen showbändi, jonka keulahahmona häärää Savolaisen Henkka. Ikäraja 21 vuotta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset