fbpx
Kaupunkiuutiset

Soikean pallon päivä Kaurialassa

Hämeenlinnalaiset kovien palloilulajien seurat Linna Rugby Club ja Hämeenlinna Huskies järjestävät lauantaina yhteisen otteluspektaakkelin.

Molemmat korkeammalle sarjatasolle tällä kaudella nousseet joukkueet pelaavat Kaurialan kentällä peräkkäin, ja selostajan elävöittämiä matseja pääsee seuraamaan yhden pääsylipun hinnalla.

Linna kohtaa rugbyn mestaruussarjassa Turku Eaglesin. Molemmat joukkueet ovat pakkovoiton edessä, mikäli mielivät yltää kamppailemaan keskikastia korkeammista sijoituksista tällä kaudella.

Huskies on rymistellyt kuluneella kaudella voitosta voittoon. Tällä kertaa voittamattoman hurttalauman rynnistyksen yrittää pysäyttää Kouvolan Indians.

Rugby ja amerikkalainen jalkapallo ovat läheisiä sukulaislajeja, sillä jenkkifutis on kehittynyt rugbysta. Yhteistapahtumalla seurat pyrkivät nostamaan molempien lajien tunnettuutta kaupungissa.

– Haluamme myös näyttää, että eri urheilulajien ei tarvitse kilpailla keskenään, vaan voimme yhteistyöllä saada molemmille lajeille enemmän yleisöä ja uusia ystäviä, Huskiesin puheenjohtaja Teemu Lahti sanoo.

Sisäänpääsymaksu tapahtumaan on viisi euroa, mutta alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Alueella on myynnissä pientä purtavaa ja Fresnon tapahtumateltta.

Linna Rugby Club–Turku Eagles klo 13, Hämeenlinna Huskies–Kouvola Indians klo 17. Kaurialan kentällä 11.7.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset