Kaupunkiuutiset

Sokeroinnin suosio kasvussa

– Ihokarvojen poisto sokeroinnilla on koko ajan lisääntynyt ja se on varsinkin keväisin suuressa suosiossa, SKY-Ekokosmetologi, kosmetiikkaneuvoja Birgit Virtanen Kauneuspiste Linnan Neidosta kertoo.

Sokerointi ihokarvojen poistamisessa on hellävaraisempi tapa kun vahaus. Virtasen mukaan karvojen ajaminen saa herkän ja atooppisen ihon usein ärsyyntymään, joten sokeroinnista on apua erityisesti tälle kohderyhmälle.

– Nyt voin ilolla kertoa, että voin tehdä sokerointia täysin suomalaisilla tuotteilla.

Kotimaiset vartalosokerit ja sokerointituotteet on valmistanut Naviter Oy. Kaikilla sokerointituotteilla on kotimaisesta työstä kertova avainlipputunnus ja FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Kyseiset tuotteet sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.

– Sain olla mukana sokerin kehittämistyössä ja testauksessa. Tuntuu mukavalta, kun lapsuudessani ensimmäinen työpaikkani oli sokerijuurikaspellolla ja nyt sokeroin sokerijuurikkaasta tehdyllä sokerilla asiakkaita.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020