Kaupunkiuutiset

Sosiaalikehitys sai tunnustusta

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Hämeenlinnassa pääpaikkaansa pitävälle Sosiaalikehitys Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Yritys tarjoaa hyvinvointipalveluja kunnille ja kolmannen sektorin toimijoille. Keskeiset tuotteet ovat arviointi-, tutkimus-, ja kehittämispalvelut. Toiminnan keskiössä on nuorten syrjäytymisen ehkäisy, sosiaali- ja terveysalan rakenteiden kehittäminen, monialaisen yhteistyön vahvistaminen sekä hyvien käytäntöjen levittäminen ja juurruttaminen.

– Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia, ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Sosiaalikehitys Oy on hyvä esimerkki yrityksestä, joka yhteiskunnallisen yrittäjyyden keinoin pureutuu sosiaalisiin ongelmiin, kertoo Yhteiskunnallinen yritys -merkin kehityspäällikkö Kimmo Nekkula Suomalaisen Työn Liitosta.

– Olemme Sosiaalikehityksessä kehittäneet valtakunnallisesti hyvinvointialaa jo 1990-luvulta lähtien ja Yhteiskunnallinen yritys -merkki on luontainen jatke tälle työlle. Aiomme jatkossa tehdä entistä laajemmin työtä syrjäytymisen ehkäisyn ja hyvinvointia lisäävien toimintamallien kehittämisen kanssa, yhtiön liiketoimintajohtaja Jukka Lidman kertoo.

 – Toivomme, että merkin ansiota pystymme tuomaan entistä laajempaan tietoisuuteen hyvinvointialan tutkimus- ja kehittämistoiminnan merkityksen ja arvon, toimitusjohtaja Pekka Vuorela lisää.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset