fbpx
Kaupunkiuutiset

Stand up -illat Kaupunginpistossa

Kaupunginpuistossa on kesän aikana muutakin kuin kesäteatteria. Yrittäjä Otto Kanerva tuottaa yhdessä stand up -konkari Riku Suokkaan kanssa heinäkuun puolivälissä kaksi stand up –iltaa.

Perjantaina 14.7. vietetään nauruntäytteinen ilta, kun Kesäteatterin lavalle nousevat suomalaisen stand up -komiikan kärkinimiin kuuluvat Mika Eirtovaara, Markku Toikka ja Riku Suokas sekä kesän ainoan keikkansa tekevä Harri Ekonen. Kaikki neljä ovat hämeenlinnalaisille entuudestaan tuttuja koomikoita, jotka ovat olleet mukana stand upin alkuvuosista asti. Yhteistä lavakokemusta löytyy liki 90 vuotta.

Lauantaina 15.7. samassa paikassa nähdään suomalaisen stand upin cooleimmat koomikot.  Kesäteatterin lavan valtaavat tuolloin viime aikoina The Yrjö Show´ta tähdittänyt André Wickström, nykyään kilpatanssijanakin tunnettu Ali Jahangiri, Mad Cook –ohjelmassa kansan sydämiin itsensä syönyt Tomi Walamies ja Naurun tasapainosta tuttu Johanna Tohni.

Stand upin ohella Kaupunginpuistossa järjestetään sunnuntaina 6.8. klo 13. Tule sellaisena kuin olet –suvaitsevaisuuskonsertti yhteistyössä Hämeenlinnan Seudun Kehitysvamaisten Tuki ry:n ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin toimesta. Tällöin luvassa on teatteria ja musiikkia. Esiintyjinä ovat mm. Päivi Lepistö (Movetron) ja Duffy, Jussi Hämäläinen ja Pekka Lahti Duo, Erkki Riekkola sekä Frogley, Hese ja Joona.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset