fbpx
Kaupunkiuutiset

Steelersillä täsmähankintoja vaille valmis liiganippu

Salibandyliigan noussut Steelers alkaa olla pelaajiston osalta koossa, vaikka muutama täsmähankinta puolustukseen on suunnitelmissa.

– Etsimme vielä täsmähankintoja. Muutaman viikon sisällä tulee ulkomailta yksi MM-kävijä ja maajoukkuetason pelaaja testiin, liigassa päävalmentajana debytoiva Jussi Sihvonen sanoo.

Hämeenlinnalainen laji-ikoni Mika Savolainen on tällä hetkellä ilman sopimusta. MM-kultaa voittaneen pelaajan paluu paikalliskuvioihin olisi mojova juttu.

Viikingeissä viime kaudella puolustanut Jere Liljenbäck on tavallaan paluumuuttaja. Heinäkuussa armeijan aloittava Teemu Metsälä, 19, on profiilipuolustaja.

– Sihvonen on tuonut uutta kulttuuria treenaamiseen. Divarin ja liigan ero on merkittävä. Liigaan ei voi vain kävellä ja toivoa onnistumista, sanoi Metsälä.

Hyökkääjä Jouko Honkanen, 36, palaa pääsarjaan viiden Urbansissa vietetyn kakkosdivarivuoden jälkeen.

– Meillä on sopiva sekoitus nuoria, 20–30-vuotiaita ja sitten meikäläinen. Olen ollut vasta muutaman viikon mukana monipuolisissa treeneissä. Alan vähitellen pysymään nuorten perässä myös treeneissä, Honkanen sanoi.

Hyökkäystä vahvistaa nuorisotrio Axel Cedercreutz, Samuli Grönfors ja Henrik Puumala.

Työteliäs sentteri Cedercreutz voitti A-nuorten SM-kultaa keväällä Sihvosen valmentamassa Erässä. Forssasta tuleva Grönfors on nuorten maajoukkuemies. Puumala teki noin 30 osumaa Kooveen A-nuorissa.

Luotettava Jaakko Vahtokari saa aisaparikseen maalin suulle entisen nuorten maailmanmestarin Tomi Aaltosen Loimaan Leiskusta.

– Materiaali on riittävä. Olemme pelitavallisesti uudistunut ja menemme modernimpaan suuntaan. Minun joukkueeni eivät ole tylsiä, Sihvonen lupaa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset