Kaupunkiuutiset

Street-tanssista iloa, energiaa ja asennetta

Tanssija ja tanssinopettaja Nora Kuhlström vetää Tanssi- ja liikuntakeskuksessa ensi viikon sunnuntaina street-tanssin tiiviskurssin, jolla tanssitaan taustatanssijamaiseen tyyliin sekä opetellaan tämän hetken kuumimpia tanssiliikkeitä.

– Commercial on niin sanottua kaupallista tanssia, jota näkee musiikkivideoilla sekä artistien taustalla. Tanssityyli saa paljon vaikutteita muista tanssilajeista ja on siksi todella monipuolinen, Kuhlström kertoo.

Tiiviskurssilla harjoitellaan erilaisia liikkeitä sekä liikesarjoja – naurun ja ilon kautta – sekä tietenkin opetellaan menevää koreografiaa. Osallistumiselle ei ole ikärajaa.

– Tälle kurssille uskaltavat tulla niin kokeneemmat kuin vähemmänkin tanssineet.

Hämeenlinnalaistaustaisella Kuhlströmillä on nykyisessä kotipaikassaan Kokkolassa oma street-painotteinen tanssistudio, jossa hän opettaa kaikenikäisiä vauvoista aikuisiin.

Kokemusta Kuhlströmillä on eri tanssilajeista niin harrastus- kuin kilpatasolla, mutta vauhtia ja asennetta vaativat street-lajit ovat aina tuntuneet omimmilta.

Kuhlström pyrkii kehittämään itseään koko ajan, ja hän on työn ohella opiskellut Keski-Pohjanmaan opistossa tanssitaiteen linjalla sekä matkustelee ympäri Suomea huippuopettajien opissa.

– Haluan tunneillani panostaa monipuolisen liikekielen lisäksi tekemiseen hyvän fiiliksen kautta, sekä itse tanssimisesta nauttimiseen.

Kurssi on maksullinen. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: studio.dancement@gmail.com

Commercial-tiiviskurssi Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskuksessa, Aulangontie 1B, Makasiini, sunnuntaina 17.6. klo 16–17.45.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset