Kaupunkiuutiset

Suomi-soulin tähdet yhteiskiertueella

Sami Saari, Niko Ahvonen ja Jussu Pöyhönen, lähtevät Soulmiehet-kokoonpanonsa kera laajalle kiertueelle helmikuussa. Kahdentoista konsertin kiertue alkaa 17. helmikuuta Jyväskylän Paviljongista ja saapuu Verkatehtaalle 18. maaliskuuta.

Kiertue on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa, ja ohjelmistossa nostetaan esille kotimaisen soulin kovimmat hitit. Jokaisella konserttipaikkakunnalla nähdään lavalla lisäksi huippuluokan vierailija ja Hämeenlinnassa ryhmän tähtivahvistus on Osmo Ikonen.

Soulmiesten ohjelmistoon kuuluu lukuisia hittejä, kuten Ainutkertainen, Onnen kyyneleet, Onnen ongintaa, Pohjoinen Soul, Naispaholainen, Pitääxunaina ja Kuka pysäyttäisi kellot. Solisteja säestää kuuden huippumuusikon orkesteri, jossa ovat mukana Jay Kortehisto, Aleksi Ahoniemi/Pope Puolitaival, Jukka Heikkinen, Jaska Lukkarinen/Mikko Kaakkurinniemi, Esa Mäkynen ja Hannu Pikkarainen.

Kokoonpano julkistaa kiertuekirjasen ja luvassa on keväällä myös uutta musiikkia.

Soulmiehet sai alkunsa vuonna 2014 Suomi-soulin kuninkaat -kiertueen yhteydessä. Keväällä 2017 on luvassa todellinen hyvänmielen show, jossa artistit ja mielenkiintoiset vierailijat tekevät läpileikkauksen täkäläisestä soul-musiikista itsenäisen Suomen juhlavuoden kunniaksi.

Soul-Suomi -kiertue la 18.3. klo 19 Vanaja-salissa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset