Kaupunkiuutiset

Suoraviivaista toimintaa

Jack Reacher: Paluu päämajaan

Ohjaaja Edward Zwick

Rooleissa Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Danika Yarosh, Patrick Heusinger, Holt McCallany

Brittikirjailija Lee Childin suosittuun Jack Reacher -sarjaan perustuvassa elokuvassa Jack Reacher palaa jakamaan oikeutta. Kaikkiaan kirjoja on ilmestynyt jo 21. Paluu päämajaan on sarjan toinen filmatisointi.

Jack Reacher (Tom Cruise) on jättänyt armeijan, vaikka häntä toistuvasti majuriksi kutsutaankin. Kun Reacherin vanhaa tutkimusyksikköä johtava Susan Turner (Cobie Smulders) pidätetään maanpetoksesta epäiltynä, yksinäisyydessään viihtyvä ja tämän päivän lännen sankarina ympäri Yhdysvaltoja kuljeskeleva Reacher palaa auttamaan häntä ulos vankilasta. Puhdistaakseen nimensä Reacher ryhtyy samalla paljastamaan hallituksen salaliittoa. Lisäksi menneisyydestä putkahtaa esiin teini-ikäinen Samantha (Danika Yarosh), jonka isä Reacherin saattaa olla. Tässä kohdin myös kovanaamaisella Reacherillä pilkahtavat tunteet.

Paluu päämajaan on suoraviivaista hyvin kuvattua ja leikattua toimintaa, jossa väkivaltaa ei säästellä ja vauhdikkaita takaa-ajoja riittää. Tom Cruise hallitsee actionin, mutta häntä mielenkiintoisemman roolin tekee perässä seuraava ammattitappaja (Patrick Heusinger).

 

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset