fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Suosikkinäyttelijäkisa käynnistyy – Kuka on mielestäsi tämän vuoden paras näyttelijä?

Mieleisintä näyttelijää voi äänestää 10.12. asti.
Syksyn ensimmäinen oman talon tuotanto oli Gabriel, tule takaisin! Lavalla nähdään muun muassa Johanna Reilin, Sinikka Salminen ja Lasse Sandberg. Kuva: Muu
Syksyn ensimmäinen oman talon tuotanto oli Gabriel, tule takaisin! Lavalla nähdään muun muassa Johanna Reilin, Sinikka Salminen ja Lasse Sandberg. Kuva: Tommi Kantanen

Teatteriyleisö pääsee nyt jo yhdeksättä kertaa äänestämään, kuka on Hämeenlinnan teatterin suosikkinäyttelijä vuosimallia 2019.

Hämeenlinnan Teatterikerhon ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten yhteistyössä järjestämän kisan vei hattutempulla viime vuonna näyttelijä Mikko Töyssy.

Enää Töyssy ei vaikuta Hämeenlinnan teatterissa, mutta toki kaveri vielä listalta löytyy, sillä keväällä oli vielä muutama Tahtien sota -esitys.

Kevään oma ensi-ilta oli romanttinen klassikko Hiljaiset sillat. Muina esityksinä nähtiin Kahvi Mustana ja vierailuesitykset Elmo, Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä ja Martti Suosalon tähdittämä Parasta elämässä.

Syksyllä kaksi omaa ensi-iltaa

Tänä syksynä teatterissa on ollut kaksi omaa ensi-iltaa.

Ensimmäisenä Mika Waltarin klassikkokomedia Gabriel, tule takaisin!, jossa lavalla nähdään Lasse Sandberg, Johanna Reilin, Sinikka Salminen ja Jane Kääriäinen.

Toinen oma ensi-ilta oli Tuomas Parkkisen kirjoittama ja ohjaama Madaamit. Rooleissa ovat Tuija Vuolle, Johanna Reilin, Liisa Peltonen, Sanni Haahdenmaa, Sauli Suonpää, Minerva Salomäki ja Kerttu Suonperä.

Koko perheen teatteria on tarjoillut Viiru muuttaa. Viiruna nähdään Henna-Maija Alitalo ja Pesosena Raimo Viitanen.

Useita vierailuesityksiä

Vierailuesityksiä teatterissa on ollut useita syksyn aikana. Muun muassa Linnateatterin Tatu ja Patu, syömään! ja Kansallisteatterin Kiertuenäyttämön Matkalla, jossa Ella Pyhältö sukeltaa runomuotoisiin teksteihin.

Janne Kyyhkynen on nähty Tuntemattomassa sotilaassa. Samaa aihepiiriä käsiteltiin Päämäärä tuntematon -esityksessä, jossa Tuukka Huttunen antaa äänen Väinö Linnan romaanihenkilöille.

Lisää saikkua, kiitos -esityksessä on nähty Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen.

Kuinka äänestän?

Äänestysohjeet ja näyttelijöiden nimilista löytyvät Kaupunkiuutisten näköislehdestä 30.11.2019 erillisestä ilmoituksesta sivulta 10.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset