Kaupunkiuutiset

Susanna Immosessa asuu Misty May Lady

Hattulalainen Susanna Immonen on burleskitaiteilija Lady Misty May. Taiteenlajiin hän tutustui katsojana asuessaan Englannissa, ja itse hän uskaltautui esiintymään ensimmäistä kertaa kaksi vuotta sitten 2015 Tampereella.

– Innostus oli niin vahva, että samana vuonna järjestin ensimmäisen burleski-illan Hämeenlinnassa.

Haluan edistää tätä taiteenlajia ja ideologiaa, joka minun mielestäni siihen kauneimmillaan liittyy, hän kertoo.

Lady Misty May on Immosen alter ego, joka voi tehdä mitä vaan.

– Tämä brittinainen haluaa antaa itsestään hienostuneen ja sensuellin vaikutelman. Hän onkin hyvin naisellinen mutta myös temperamenttinen. Sisällä kytevät kuumat tunteet, vaikka julkisivu on siloteltu, Immonen luonnehtii.

 

Hyvä burleskiesitys on Immosen mukaan sellainen, jossa katsoja ei voi irrottaa silmiään esiintyjästä. Perinteisesti yleisö elää siinä mukana.

– Esiintyjän iällä tai ulkonäöllä ei ole merkitystä, vaan sillä, että hän pystyy vangitsemaan yleisön huomion. Joko odotat, mitä esiintyjä tekee seuraavaksi, tai sitten esiintyjän kehonhallinta on vain uskomatonta. Kahta samanlaista ihmistä ei ole. On helpompaa hyväksyä itsensä sellaisena kun on, hän sanoo.

Ihmisillä saattaa vieläkin olla hieman väärä käsitys burleskista.

– Luullaan, että se on syntistä, häpeällistä, likaista ja julkisesti sellaista ei voi kertoa menevänsä katsomaan. Nämä ihmiset eivät ole koskaan nähneet kunnon burleskia. Kannattaa tulla tuulettamaan ennakkoluuloja. Sitten voi sanoa, miltä näytti tai tuntui, Immonen kannustaa.

 

Burleskia pääsee Hämeenlinnassa katsomaan Vaakuna-hotellin Le Blason -ravintolassa jälleen ensi perjantaina 14.10. Misty Movie Night -illan järjestää Lady Misty May ja juontaa Welma Jackpot eli näyttelijä Minna Kivelä.

Lavalla nähdään burleskitaiteilijoita Suomesta sekä Natsumi Scarlett Hollannista ja Cece Sinclair Englannista.

– Kannustavat vihellykset, taputukset ja hurraa-huudot vauhdittavat esiintyjiä. Se on varmaa, että esitykset herättävät erilaisia tunteita ja ovat elämys itsessään, Immonen vakuuttaa.

Perjantaina 13.10. ulkomaiset esiintyjät vetävät burleskitunteja fitStationin-kuntoiluasemassa. Cece Sinclair aloittaa tunnin kello 18 ja Natsumi Scarlett kello 19.15. Tunneille voi ilmoittautua fitStationiin. Itse burleski-iltaan voivat katsojatkin halutessaan pukeutua tapahtuman mukaisesti. Paras asu palkitaan yllätyksellä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset