Kaupunkiuutiset

Susi-ilta Rengossa tänä iltana

Rengon koulun liikuntasalissa järjestetään torstaina suuri susi-ilta, joka on samalla kertaa sekä info- että keskustelutilaisuus seudun susitilanteesta.

Rengon alueelle myönnettiin taannoin kaksi kaatolupaa. Molemmat luvat on käytetty, kun toinen susi kaatui Vuohiniemessä viime sunnuntaina.

Julkisuudessa paljon huomiota saanut ns. susilauma on liikkunut viimeisen vuoden aikana usein myös Hattulan puolella, mutta pääsääntöisesti se on liikkunut Rengossa.

Susi-illan ensimmäinen tunti on varattu esityksille aiheeseen liittyen, puhujina mm. Antti Härkälä Luonnonvarakeskuksesta, Karri Jutila Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiristä, Marko Muuttola ja Jyri Rauhala Suomen riistakeskuksesta. Toinen tunti on varattu kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuudessa pyritään käytännönläheisesti tuomaan esille faktoja suden liikkumisesta ja elämästä, vahinkojen torjumisesta ja tämänhetkisestä tilanteesta. Koko susireviiriyhteistyöryhmä on paikalla. Ryhmässä on edustus myös poliisilla, Hämeenlinnan kaupungilla ja Hattulan kunnalla.

Rengon susi-ilta torstaina 26.1. Klo 18–20 Rengon koulun liikuntasalissa, osoite Urheilutie 2, Renko.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset