Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Suurkirpputori lähtee Keksikadulta, loppuuko toiminta? – Kiinteistösijoittaja etsii uutta vuokralaista

Suurkirpputorin 13 vuotta kestänyt vuokrasopimus päättyy.
Kiinteistösijoittaja Mikko Hyötylänmäki etsii uusia vuokralaisia Keksikatu 5:n tiloihin. Suurkirpputorin käytössä oleva iso, yli 3000 neliömetrin tila vapautuu, samoin Eläinhoitola Hepulin. Kuva: Tuulia Viitanen
Kiinteistösijoittaja Mikko Hyötylänmäki etsii uusia vuokralaisia Keksikatu 5:n tiloihin. Suurkirpputorin käytössä oleva iso, yli 3000 neliömetrin tila vapautuu, samoin Eläinhoitola Hepulin. Kuva: Tuulia Viitanen

Suurkirpputorin yrittäjä Pasi Salminen panee suunsa suppuun kirpputorin tulevaisuudesta. Tiloihin etsitään uutta vuokralaista, mutta Suurkipputori ei ole tiedottanut, mihin yritys muuttaa vai päättyykö toiminta.

– En kommentoi muuta kuin, että tarkkaa tietoa ei vielä ole, Salminen sanoo.

Suurkirpputori on toiminut 13 vuotta Keksikatu 5:ssä Kantolassa yli 3000 neliön tiloissa.

Kirpputori on ollut suosittu. Mitä aiotte tehdä toiminnalle?

– En kommentoi.

Kaupunkiuutisten tiedon mukaan asiakkaille on kuitenkin kerrottu, että toiminta päättyy.

Tilat remonttiin

Kiinteistönomistaja Mikko Hyötylänmäki kertoo, että Suurkirpputorin vuokrasopimus päättyy huhtikuun lopussa ja tila vapautuu uusille vuokralaisille toukokuun alusta.

Samalla eläinhoitola Hepulin vuokrasopimus päättyy huhtikuun loppuun.

– Nyt tässä on mahtava uusi tilaisuus jollekin uudelle toiminnalle, Hyötylänmäki vinkkaa.

Sitä hän ei kuitenkaan avaa, miksi hän ei ole jatkanut vuokrasopimuksia pitkäaikaisten vuokralaistensa kanssa, mutta toteaa, että uudistuminen on alueen kehittämistä.

Kiinteistösijoittajana toimiva Hyötylänmäki haluaa Keksikadulle kiinnostavaa liiketoimintaa ja kehittää tilat 2020-luvulle sopivaksi.

– Olen omistanut kiinteistön yli 13 vuotta. Vähitellen on erinäisiä tiloja saneerattu, kuten Touhutalon lähes tuhannen neliön tilat reilut viisi vuotta sitten. Myös Cityvaraston tilat on remontoitu, kuten myös kauneushoitola Timmin.

Hyötylänmäen mukaan muutos aloitetaan seuraavaksi Suurkirpputorin ja eläinhoitolan tiloista.

Onko kiinnostuneita vuokralaisia ollut tulossa varsin isoihin yli 3000 neliömetrin tiloihin?

– Töitä tämän eteen on tehty jo viime vuoden puolelta. Kiinnostuneita on ollut laidasta laitaan ja neuvotteluja on käyty hyvin pitkällekin. Mitään sopimuksia ei kuitenkaan ole vielä allekirjoitettu, joten jos jollakulla on kiinnostusta, kannattaa ottaa yhteyttä. Mahdollisuuksiahan on vaikka mihin.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset