Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Syksyn joukkoliikenteessä merkittäviä muutoksia – Talviaikataulut voimassa ensi viikosta lähtien

Joukkoliikenteen ensi talvikauden aikataulut on julkaistu ja ne löytyvät osoitteesta hameenlinna.fi/joukkoliikenne. Talviaikataulut ovat voimassa 11.8.2020 – 6.6.2021.

Paperisia aikatauluvihkoja ei paineta talvelle 2020-2021. Kaupungin mukaan viime talven lukuisat muutokset ja koronaviruksen aiheuttama poikkeusliikenne aiheuttivat sen, että paperinen aikatauluvihko ei ollut ajankohtainen ja luotettava.

Mikäli aikatauluihin ei ole mahdollisuutta tutustua sähköisesti reittioppaassa tai verkkosivuilla, on tulostettuja aikatauluja noudettavissa Palvelupiste Kastellista sekä Hämeenlinnan ja pitäjien kirjastoista.

Syksyn aikatauluihin ja reitteihin on tehty merkittäviä muutoksia, joten ne kannattaa tarkistaa ennen matkustamista. Seuraavassa muutamia poimintoja:

Linja 4 aloittaa ajamaan 11.8. alkaen ruuhka-aikana kaksi kertaa tunnissa Kettumäestä Tarvasmäkeen. Viikonloppuisin vuoroa operoidaan kerran tunnissa. Linja 4 ei aja jatkossa Tiiriöön. Linja 17 korvaa Tiiriöön kulkemisen.

Linjan 11 reitti muuttuu Käikäälässä ja se ajaa Kirkonkulmantien kautta Äikäälään. Reitin muutoksella mahdollistetaan peruskoululaisten kulkeminen bussilla Kirkonkulman koululle.

Linja 12 lakkautetaan kokonaan matkustajien vähyyden vuoksi sekä linjojen uudelleen järjestelyjen vuoksi. Linjaa 12 korvaavat linja 3S Siiristä ja linja 17 Kettumäestä.

Linjan 16 reittiä pidennetään Moreenista Karanojalle. Reitin varrelle tulee uusia pysäkkejä mm. Itäportintien risteykseen ja Karanojalle.

Uusin Kaupunkiuutiset

26.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

29.9.2020