fbpx
Kaupunkiuutiset

Syöpäyhdistys pitää peruukkipäivän

Hämeenlinnan syöpäyhdistyksessä käynnistyy uusi toimintaryhmä naisille. Syöpäyhdistyksen keskeinen tehtävä sekä valtakunnallisesti että paikallistasolla on tukea syöpään sairastuneita henkilöitä ja heidän läheisiään hoidon ja kuntoutumisen aikana.

Tähän työhön panostaa myös Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen Hämeenlinnan seudun osasto, ja sitä toteuttavat vapaaehtoiset, joista useimmat ovat itse kokeneet syövän ja haluavat tukea muita. Osastolle on esitetty toivomus, että hiljattain syöpään sairastuneet naiset saisivat oman ryhmän. Uusi naisten vertaisryhmä aloittaakin kokoontumiset tänä syksynä.

Naisten ryhmään ovat tervetulleita kaikki kuntarajoista riippumatta. Yhdistyksen jäsenyys ei ole välttämätön.

Naisten ryhmän tapaaminen on keskiviikkona 16.9. klo 16–18 osaston toimitiloissa, os. Palokunnankatu 10 D. Pientä purtavaa on tarjolla klo 15.30 alkaen. Peruukin hankkimisesta ja hoidosta sekä päänahan ja hiusten hoidosta kertoo kampaaja Pirkko Salhi kampaamo Tuuliasta.

Hämeenlinnan Seudun osastossa toimivat miesten ryhmä sekä käsityö- ja akvarelliryhmät. Myös näihin ovat uudet osallistujat tervetulleita.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset