Kaupunkiuutiset

Syyslomalla viihdytään ARXissa

Syyslomalla ARX toivottaa perheet tervetulleiksi viihtymään ja osallistumaan innostaviin työpajoihin. Yhteinen olohuone, Art Café Intola, on avoinna ma ja ke klo 14–19 sekä ti ja to klo 9.30–19. Uutena palveluna on tarjolla Intolan ”Art Menu”, johon on koottu erilaisia käsillä tekemisen materiaali- ja ohjepaketteja toteutettaviksi yhdessä lapsen kanssa. Työskentelyn tueksi on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista ohjausta Rina Dhakalilta. Art Menu -paketit ovat maksullisia.

ARX-talon elämystila Mini-Muu avautuu uusitulla teemalla tutkimusretki. Luvassa on lentomatkoja lentosimulaattorilla ja sukelluksia vedenalaiseen maailmaan sukellusveneellä. Mini-Muu on avoinna ma–to klo 9–19. Elämystilaan on vapaa pääsy.

ARXin taidekasvattajat Laura Kauppinen, Viljami Tabell ja Sarina Pulkka ohjaavat lomaviikon aika erilaisia työpajoja perheille ARX-talossa. Tarjolla on innostavia työpajoja 0–10-vuotiaille oman aikuisen seurassa.

Kipittävät krillit ja sukeltavat muikut -animaatiopajassa tutustutaan vedenalaisten otusten liikkeisiin ja tehdään lyhyet pala-animaatiot, jotka pääsevät osaksi ARXin elämystilaa.

Lentoon! – Ilmava työpaja tutustuttaa osallistujat lentämisen ihmeelliseen maailmaan. Osallistujat pääsevät ARXin elämystilan lennoille ja ajelemaan lentosimulaattoreilla. Pajassa koetellaan myös paperilennokkien lento-ominaisuuksia tilaan rakennetulla lentoradalla. Veikeät vonkaleet -kalareliefi -työpajassa rakennellaan ja maalataan mereneläviä puusta ja metallista. Pajassa voi ottaa ensikosketuksen nikkarointiin tai hioa jo olemassa olevia taitoja. Osallistujat vierailevat myös ARXin elämystilan sukellusveneessä.

Vauva- ja taaperoperheille on tarjolla värikylpytyöpajoja, jotka rakentuvat värien ja materiaalien moniaistiseen kokemukseen, ja ne ovat lapsen ja aikuisen ensimmäisiä yhteisiä kuvataiteellisia kokemuksia. Käytössä ovat ruoka-ainepohjaiset maalit.

Työpajat ovat maksullisia, 8€/työpari (lapsi ja aikuinen), ja työpajaviikkoa vietetään viikolla 42. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: arx.hameenlinna.fi.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset