fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Taidekalenteri Koivikkokodin hyväksi

Feeniks-Showdancers hyväntekeväisyyden asialla.
Feeniks-Showdancersin tanssijat Jonna Ylitalo, Jasmin Kuttila ja Magda Hakala poseerasivat myös talvipakkasilla kalenteria varten. Kuva: Toni Vainio

Moni saattoi hieraista silmiään viime talven kovimmilla pakkasilla nähdessään keijukaisia hangella, kun valokuvaaja Toni Vainio kuvasi Feeniks-Showdancersin tanssijoita hyväntekeväisyyskalenteria varten eri vuodenaikoina kuluneen vuoden ajan. Ryhmää luotsaavan Magda Hakalan suunnittelema ja Toni Vainion kuvaama vuoden 2019 seinäkalenteri on tulossa joulumyyntiin ja sen tuotto menee kokonaisuudessaan Koivikkokodin hyväksi.

Taidekuvissa päärooliin nousee suomen kaunis luonto ja eteeriset tanssijat. Tavoitteena oli tallentaa ryhmälle ominainen sadunomaisen tunnelma ja vahva ilmaisuvoima.

– Halusimme tehdä kuvista maalauksellisen kauniita niin että ne kelpaisivat vaativaankin sisustusmakuun ja kalenteri sopiikin erinomaisesti lahjaksi. Vuoden verran kuvattuamme valitsimme sadoista kuvista kaksitoista kaikkein kauneinta, Magda Hakala kertoo.

Meikkisponsoriksi lähti hämeenlinnalainen Oriflame yrittäjä Mirva Walden.

– Hyväntekeväisyyskalenteri on enää painamista vaille valmis ja nyt haastamme erityisesti yrityksiä tilaamaan kalenteria myyntiin tai yrityslahjaksi vähintään 10 kalenterin pakkauksissa. Kalenteri on tehty talkoovoimin joten painokuluja lukuun ottamatta tuotto menee kokonaisuudessaan saattohoitokodille.

 

Magda Hakala ottaa vastaan kalenteritilauksia (044 0800607) puhelimitse lokakuun aikana. Myös yksityiset voivat ostaa kalenteria 22 euron hintaan, jolloin kalenteri tilataan puhelimitse ja sen voi käydä lunastamassa Tanssi ja Liikuntakeskuksen tanssisalilta osoitteesta Aulangontie 1.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset