Kaupunkiuutiset Kalvola

Taikuutta Taikavajassa ja hodareita Naivisteilla – Iittalan kylä täyttyy Hopsantaina

Paspartuu esittää Iittalassa värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja lapsenmielisille. Kuva: Rudi Pohjaniemi
Paspartuu esittää Iittalassa värikästä ja vauhdikasta taikaviihdettä lapsille ja lapsenmielisille. Kuva: Rudi Pohjaniemi

Hopsantaina 8.8. koko Iittala Village on täynnä kivaa tekemistä. Vihreän talon pihalla voi pelata ristinollaa kivillä sekä askarrella Linnanrouvan ja Keramiikkapaja Anubiksen puuhapisteellä. Myös Iittala Outlet, lifestylepuoti Pässinpää ja Pukimo Pop Up ovat avoinna.

Päivän kohokohta on lastentaikuri Paspartuu, joka esiintyy Iittala Villagen Taikavajassa kello 14 ja kello 16. Esitysten jälkeen Paspartuu taikoo ilmapalloista erilaisia eläinhahmoja lapsille.

Köyhän Ritarin hot dog -rekka parkkeeraa vanhan puukoulun pihamaalle Naivistit Iittalassa -näyttelyn viereen. Naivistien kesänäyttelyssä lapsille on myös varattu hauskoja tehtäviä.

Iittalan koulukeskuksessa alkaa kello 15 Iittalan musiikkijuhlien Hopsantain koko perheen Vesipisaroita-konsertti, johon lippuja myyvät ennakkoon Kalvolan kirjaston palvelupiste, palvelupiste Kastelli sekä Tiketti.fi.

Hopsantai Iittalassa lauantaina 8.8.

Uusin Kaupunkiuutiset

23.9.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

25.9.2020