fbpx
Kaupunkiuutiset

Taitoluistelukisoihin tulossa ennätysmäärä osallistujia

Hämeenlinnan Taitoluistelijat -yhdistys järjestää jo seitsemättä kertaa yhden kauden suurimmista taitoluistelun yksinluistelukilpailuista maassamme.

HTL Golden Skate Cup 2015 on samalla seuran kauden avajaiskilpailu.

Tänä vuonna ilmoittautuneita oli ennätykselliset 430 luistelijaa, joista kilpailuun valittiin n.300. Seuroja tähän kansainväliseen taitoluistelukilpailuun osallistuu huimat 33 kpl ja eri kilpailusarjoja on 21.

Laaja osallistujajoukko koostuu niin kilpa- kuin harrastepuolenkin luistelijoista, eri-ikäisistä ja – taitotasoisista. Mukaan on saatu myös kuusi kehitysvammaista kilpailijaa, jotka luistelevat omassa Special Olympics -sarjassaan.

Hämeenlinnan Taitoluistelijoiden omat kilpailijat kisaavat runsaslukuisesti. Osallistujia löytyy eri Aluesarjoista, Taitajista, Special Olympicsista, Tinteistä, Mineistä, Silmuista, Debytanteista, Noviiseista ja SM-Noviiseista Junioreihin asti

HTL:stä ykkösryhmästä Milena Pöntinen kisaa lauantaina uudessa sarjassaan A-Silmuissa. Debytanteista jäällä nähdään Minja Merimäki, Sofia Ruuttunen ja Sofie Tie.

Sunnuntaina kilpailevat Noviisit Anneliina Mäkinen, Laura Nyberg, Senni Ojala ja Taika Tuhkasaari. Juniorisarjan Nella Heikinmäki, Ninna Heikinmäki sekä Sonja Virtanen luistelevat lyhytohjelmansa sunnuntaina. SM-Noviisit Sara Hankela ja Vilhelmiina Saloranta pääsevät ottamaan tuntumaa kotijäähän ja esittämään lyhytohjelmansa myös sunnuntain kilpailussa.

Kilpailun tuomaristo koostuu maamme huippuluokan taitoluistelutuomareista. Tuomaristoon kuuluvat myös kansainvälisesti arvostettu tuomari Leena Laaksonen sekä pitkän linjan tuomari Tuula Laaksonen.

Kisajärjestelyt vaativat uskomattoman paljon talkootyötä.

– Haluan kiittää sitä lukuisaa joukkoa luisteluväkeä, joka omalla panoksellaan mahdollistaa tämän hienon kilpailun toteutuksen, kilpailunjohtaja Satu Petramaa kiittelee.

HTL Golden Skate Cup Metritiski-Areenassa 25.9.–27.9. pe klo 11–21, la klo 8-18 ja su klo 8-19. Vapaa pääsy. Tervetuloa.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset