fbpx
Kaupunkiuutiset

Kulmilta kuultua: Kaurialan koulu lahjoitti nuorisopsykiatrialle – Karhumäen päiväkoti sai tunnustusta

Kaurialan koulun oppilaskunta lahjoitti nuorisopsykiatrian osastolle 3 000 euroa. Osastonhoitajat Heini Luoma ja Minka Virta ottivat vastaan lahjoituksen Senni Kuismalta 8E ja Sella Liusjärveltä 9F. Kuva: Sara Reentie 8E Kuva: Sara Reentie
Kaurialan koulun oppilaskunta lahjoitti nuorisopsykiatrian osastolle 3 000 euroa. Osastonhoitajat Heini Luoma ja Minka Virta ottivat vastaan lahjoituksen Senni Kuismalta 8E ja Sella Liusjärveltä 9F. Kuva: Sara Reentie 8E

Kaurialan koulu lahjoitti taksvärkkipäivän tuoton nuorisopsykiatrialle

Kaurialan koulussa pidettiin taksvärkki- eli päivätyökeräyspäivä 14.5. Oppilaat tietävät, kuinka raskasta opiskelu – ja elämä yleensä – voi välillä olla. Siksi oppilaskunnan hallitus halusi lahjoittaa päivän tuoton 3 000 euroa Hämeenlinnan nuorisopsykiatrian osastolle.

Raha käytetään nuorten toiveiden mukaan esimerkiksi nuorten ryhmätoimintaan ja retkiin.

– Suurkiitos oppilaille ja huoltajille sekä muille työllistäjille ja erityisesti auttamisen ammattilaisille! oppilaskunnan hallitus kiittelee.

Karhumäen päiväkoti sai tunnustusta laadukkaasta ympäristökasvatustyöstä.

Karhumäen päiväkodille Vihreä lippu

Hämeenlinnalainen Karhumäen päiväkoti sai Vihreän lipun osoitukseksi korkeatasoisesta, suunnitelmallisesta ja osallistavasta ympäristökasvatustyöstä. Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi myönsi tunnustuksen toukokuussa.

Vihreä lippu on kansainvälinen kasvatusalan ympäristöohjelma ja sertifikaatti

Karhumäen päiväkodissa retkeilystä ja lähiympäristössä liikkumisesta on tullut osa päiväkodin arkea. Lisäksi kierrättämiseen ja ruokahävikin vähentämiseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Ruokahävikkiä on vähennetty esimerkiksi tekemällä itse ruokaa yhdessä lasten kanssa.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset