Kaupunkiuutiset

Tanssia kaikkien kanssa

Kauppapaikka Tavastilassa järjestetään lauantaina Tanssii Kaikkien Kanssa -tapahtuma. Kilpailussa ovat mukana neljä rohkeaa osallistujaa tanssinopettajineen. Parit ovat: Tia Laineinen & Taina Verho, Janne Rökman & Tuija Telen-Setälä Vanajaveden opistosta, Laura Jussila & Antti Törmänen Tanssikoulu Antti Törmäsestä sekä Kalle Rahomäki & Noora Pesonen.

– Varmaa on se, että näemme neljä upeaa ja erilaista paria, ja näin ollen myös neljä varsin erilaista hienoa tanssiesitystä. Näiden esitysten eteen kilpailijat ovat tehneet kovasti työtä tanssinopettajiensa kanssa. Kilpailijoiden lisäksi tapahtumassa esiintyy Vanajaveden Opiston tanssiryhmä, tapahtuman järjestäjä Suvi Jokinen kertoo.

– Juttelin Taina Verhon kanssa viime joulukuussa, että oli osallistunut vuonna 2015 Tavastilassa järjestettyyn Tanssii Tuttujen Kanssa -kilpailuun yhtenä tanssinopettajana. Taina ehdotti minulle, josko järjestäisin samanlaisen kilpailun erityisasiakkaille suunnattuna. Tästä se idea sitten lähti ja Kauppapaikka Tavastila lähti mukaan tapahtumaan yhteistyökumppanina. Tämän jälkeen kevät onkin ollut yhtä tapahtuman järjestelyä

– Kokemuksena tämän tapahtuman järjestäminen on ollut varsin opettavainen. Minusta on motivoivaa olla järjestämässä tapahtumaa, jonka sanoman koen itse tärkeäksi. Toivon että saisimmekin tapahtumapäivänä paikalle paljon katsojia, jotta saamme levittää tätä liikunnan ja tanssin ”ilosanomaa” mahdollisimman monelle, Suvi jatkaa.

 

Tuomareina tapahtumassa ovat tv:stä tuttu tanssija Jani Rasimus sekä sanoittaja Sana Mustonen. Lisäksi tuomaristossa on mukana Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:llä erityisliikunnanohjaajana työskentelevä Panu Tavisalo. Kilpailun juontajana toimii Minna Mänty-Sorvari ja avauspuheen pitää Sari Rautio.

Tapahtuman yhteydessä ovat myös esittelyssä erityisjalkapallojoukkue Pullerin Rohkeat potkijat sekä Hämeenlinnan Uimaseuran erityisharrasteryhmät.

Lisäksi Tanssii Kaikkien Kanssa tapahtumassa järjestetään aamulla klo 9 alkaen ikäihmisille suunnattua tanssillista tuolijumppaa sekä klo 11 Jääkuningatar Elsa tanssittaa lapsia. Tämän jälkeen lapsilla on mahdollisuus käydä ottamassa yhteiskuvia Jääkuningattaren kanssa.

Tanssii Kaikkien Kanssa -tapahtuma Kauppapaikka Tavastilassa lauantaina 28.4.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Uusin Kaupunkiuutiset

25.11.2020

Fingerpori

comic

Päivän Hämeen Sanomat

26.11.2020