Kaupunkiuutiset

Tanssivarpaiden satu vie itämaiseen tunnelmaan

Tanssiteatteri Tanssivarpaiden tämän vuoden tanssisatu on Lampun hengen salaisuus. Se sijoittuu itäisille maille ja esittelee Aladdinista tuttuja hahmoja, mutta sijoittaa heidät uuteen tarinaan.

Sadussa tanssii yli sata lasta ja nuorta Hämeenlinnan seudulta. Mukana ovat myös kaksitoistavuotiaat Aino Mäki ja Irene Yli-Hemminki, jotka ovat olleet Tanssivarpaissa jo kahdeksan vuotta.

Tanssivarpaiden sadut esitetään Hämeenlinnan teatterin päänäyttämöllä. Ammattitaitoinen teatteritekniikka tuo puvustuksen ja koreografiat esille. Koreografiat on tehnyt Minna Kiipula yhdessä kokeneempien tanssijoiden kanssa.

– Suunnittelemme tansseja koko porukalla tai pienemmissä ryhmissä. On hienoa, kun voi päästää luovuutensa valloilleen, Aino Mäki kertoo.

Aino esittää tanssisadussa Zaraa ja on mukana yhteensä kahdessatoista osiossa. Teatterin 350-päisen yleisön eteen astuminen on hänelle jo tuttua puuhaa.

– Mutta kyllä iltaesitykset aina vähän jännittävät, hän lisää.

Lampun hengen salaisuutta esitetään teatterin päänäyttämöllä yhteensä kolme kertaa. Niistä kaksi on iltaesityksiä, joihin saa lippuja Hämeenlinnan teatterin lipunmyynnistä.

Tanssiteatteri Tanssivarpaat: Lampun hengen salaisuus. Esitykset Hämeenlinnan teatterin päänäyttämöllä ti 22.5. klo 18 ja ke 23.5. klo 18. Kesto n. 1 h 40 min. Ei väliaikaa. Ikäsuositus yli 3 v.

Asiasanat

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset