Kaupunkiuutiset

Teijo Kulomäki Kalvolan ja Rengon vuoden yrittäjäksi

Hämeen Yrittäjät ja Kalvolan ja Rengon Yrittäjät palkitsivat kalvolalaisen yrittäjän, Teijo Kulomäen, Kalvolan ja Rengon yhteisenä vuoden yrittäjänä. Hänen yrityksensä on Sähkötyö Kulomäki Oy. Ansiokkaasta ja tuloksia tuottavasta yritystoiminnasta myönnetty palkinto luovutettiin Hämeenlinnan kuuden paikallisyhdistyksen yhteisessä Yrittäjäjuhlassa perjantaina Aulangolla.

Vuoden yrittäjänä palkittu Teijo Kulomäki kuvaa yrittäjäksi ryhtymistään hyppäykseksi tuntemattomaan. Vuonna 2003 hän suoritti S2 -luokan ammattipätevyyden ja sai Tukesilta luvan toimia sähkötöiden johtajana. Lupien osalta hänellä oli valmius ryhtyä sähköalan yrittäjäksi. Hän perusti toiminimen, Sähkötyö Kulomäen, 2004 ja vuonna 2007 yritysmuodoksi muuttui osakeyhtiö. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi 2 sähköasentajaa.

Yritys tekee asuinrakennusten sähköasennuksia ja sähkösaneerauksia yksityisille kuluttajille Hämeen alueella. Myös rakennusliikkeille tehdään sähköurakointia, mutta enemmistö Sähkötyö Kulomäen asiakkaista eli kolme neljästä tulee yksityistalouksista. Tällä hetkellä uudisrakentaminen on hiljaista, saneerauskohteet tarjoavat työtä.

– Olen tietoisesti valinnut kuluttaja-asiakkaat. keittiö- ja pesuhuoneremontit ja sähköjärjestelmien päivitykset työllistävät tänä päivänä. Asiakkaan palaute siististi tehdystä työstä palkitsee. Minulle aikoinaan opetettiin, että 20 vuoden kuluttua ei kukaan kysy mitä tämä maksoi, vaan kuka tämän on tehnyt, Kulomäki miettii.

Sähkötyö Kulomäki Oy profiloituu ammattitaitoisena sähköalan palveluja tarjoavana yrityksenä.

Yrittäjäpalkintoa Kulomäki kuvaa yllätykseksi.

– Mutta tietysti tuntuu hyvältä, että joku arvostaa, hän hymyilee.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset