Kaupunkiuutiset

”Teki kiltisti kaiken mitä käskettiin”

Toimittajan ryhtiliikettä valmentanut Forever-kuntoklubin personal trainer Mervi Sirkiä on tyytyväinen saavutettuun lopputulokseen.

– Kaikki meni suunnitelmien mukaan, eikä suuria repsahduksia tullut, Sirkiä sanoo.

– Pienet lipsahdukset vilkastuttivat aineenvaihduntaa ja toivat taas tervettä morkkista ja asennetta harjoitteluun. AP:n liikkuminen oli alussa paljon kankeampaa ja olkapäät aivan juntturassa. Kuukauden päästä tilanne oli jo aivan toinen.

Sirkiä kehuu Sarjannon asennoitumista projektiin. Kymmenen kilon pudotuksen tavoite ylittyi jo kaksi viikkoa ennen takarajaa.

– AP oli helppo valmennettava, koska oli valmis, vastaanottavainen ja kurinalainen. Vastaväitteitä ei paljon kuulunut, vaan hän teki kiltisti kaikki mitä käskettiin.

– Kunto ja keskivartalon lihakset ovat kehittyneet huikeasti. Nyt hän voi oikeastaan aika pitkälle urheilla millä tavalla haluaa.

Hieronta tärkeää

Kaikkea mahdollista ei kuitenkaan muutaman kuukauden pyrähdyksellä korjata. Ryhdin parantamisessa on vielä paljon töitä.

– Istumatyö rassaa keskivartaloa ja rintaranka sekä lavat ovat edelleen aika tukossa.

– Säännölliset käynnit hierojalla olisi hyvä ottaa ohjelmaan ja keppijumppaa jatkaa kahdesti viikossa.

Yhdentoista viikon projektista jäi kaikin puolin hyvä maku myös ohjaajalle.

– Motivaatio oli kunnossa ja selkeä tavoite vei asiaa eteenpäin. AP luotti valmennukseen, jonka taas minä parhaani mukaan räätälöin juuri hänen tarpeisiinsa. Näissä hommissa on tärkeää ymmärtää, että jokainen ihminen on yksilö.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset