fbpx
Kaupunkiuutiset Hämeenlinna

Tekijä-suurtapahtumassa voi löytyä työpaikka – Arman Alizad kertoo oman polkunsa menestyjäksi

Toimittaja, tuottaja ja juontaja Arman Alizad tulee puhumaan torstaina Hamkin kampukselle Tekijä 2019 -tapahtumaan. Kuva: Lassi Puhtimäki

Jos mielii kesätöihin tai metsästää opiskelupaikkaa, kannattaa mennä torstaina Hämeenlinnan korkeakoulukeskukseen. Tekijä 2019 -tapahtumassa on paikalla yli 50 koulua ja työnantajaa.

Tapahtuman idea on koota yhteen alueen opiskelijat, työnhakijat, oppilaitokset ja yritykset. Tänä vuonna tapahtumaa on uudistettu edellisistä vuosista, jotta siitä tulisi työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen hämäläinen suurtapahtuma.

Tarjolla on muun muassa erilaisia uratarinoita, esiintymiskoulutusta ja aitoja työhaastatteluja. Yli 50 koulutusorganisaatiota ja työnantajaa esittelee tapahtumassa toimintaansa.

Tekijä-tapahtuma on osa alueellista työllisyyden kehittämisohjelmaa.

– Pula osaavasta työvoimasta pahenee Hämeessä. Työelämän ja oppilaitosten yhteistyön merkitys korostuu tässä tilanteessa. Siksi on tärkeää saada ammattikorkeakoulun ja toisen asteen oppilaitosten opiskelijat integroitumaan alueen yrityksiin, sanoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Hän muistuttaa, että integroitumista yrityksiin voidaan edistää parhaiten kesätöiden, työelämäjaksojen sekä yritysten kanssa tehtävien projektien ja AMK-opinnäytetöiden avulla.

Tekijä 2019

Torstaina 24.1.2019 klo 9.15–16.00 Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa.

Aamupäivä on suunnattu alle 18-vuotiaille ja iltapäivä kaikille opiskelusta ja työllisyydestä kiinnostuneille.

Pääpuhujana on toimittaja, tuottaja ja juontaja Arman Alizad, jonka esitys alkaa klo 15.

Tapahtuma on avoin ja ilmainen.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset