Kaupunkiuutiset

Tekstiilikierrätystä Tavastiassa

Lauantaina 17.9. voi laittaa tekstiilit kiertoon. Vanajaveden Opisto ja Ammattiopisto Tavastia järjestävät yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian tiloissa tekstiilien kierrätystapahtuman Tekstiilit UUSIKS.

Maksuttoman yleisötapahtuman tarkoituksena on tuottaa tietoa ja esitellä mahdollisuuksia ja ideoita tekstiilimateriaalien uudelleen käyttämisestä.

Tapahtumassa järjestävien oppilaitosten edustajat ja opettajat esittelevät oppilaistosten toimintaa ja jakavat opintoneuvontaa. Ammattiopiston Käteväosaston opiskelijat ovat myös mukana järjestelyissä, ja Työvalmennussäätiö Luotsin D-sign -hanke luo tekstiileillä paikalle näkyvyyttä.

Luvassa on vaatesuunnittelija Aija Rouhiaisen Vanhat vaatteet uusiksi -luento klo 11.30–12.30, avoimia kierrätysompelupajoja, lasten oma kierrätyskäsityöpaja, järjestävien oppilaitosten Texvex -tekstiilikierrätystä, kierrätysteemalla toteutettuja käsitöitä, tekstiili- ja vaatekirppis piha-alueella, käsityötori (maksullinen, ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/tavastia), vaihtotori, lyhyitä VOPin työpajoja, (ilmoittautuminen: www.opistopalvelut.fi/vanajavesi). Työpajojen osallistumismaksu 10–15 euroa.

Alueella on maksutonta pysäköintitilaa. Lisätietoa tapahtumasta löytyy kktavastia.fi -nettisivuilta.

b Tekstiilit UUSIKS -kierrätystapahtuma Hattelmalantie 8, Ammattiopisto Tavastian A- ja B-rakennus, la 17.9. klo 9–15.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset