fbpx
Kaupunkiuutiset

Tervakosken UA järjestää 40-vuotisjuhlarallin

Tervakosken Urheiluautoilijat ry. juhlistaa 40-vuotista taivaltaan järjestämällä syyskuun 3. päivä juhlarallinaan Black Rocket Rallin. Ralli on saanut kunnian olla myös osana vanhaa, mutta uudella nimellä tapahtuvaa F-Rallisarjaa.

Sarja on nimenmuutoksesta huolimatta edelleen yksi Suomen kovimmista ja suosituimmista kilpasarjoista. Kesätauon jälkeen syksyn avaukseen sarjan 5. osakilpailuun järjestäjät odottavat taas yli 200 osallistujaparia. Paikkakunta tulee saamaan piristävää säpinää ja runsaasti myös yleisöä itse kisailijoiden ja heidän huoltojoukkojensa lisäksi elävöittämään kylää ja lähiseutuja syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Tervakosken UA on omalla työpanoksellaan, itse hyviä rallikilapiluja järjestäen sekä samaan aikaan muita seuroja erilaisissa kisoissa auttaen, saavuttanut arvostetun aseman, jonka ansiosta seura on saanut järjestettäväkseen myös tämän 2016 F-Rallisarjan osakilpailun.

Kilpailunjohtaja Jarno Kääpä ja ratamestari Matias Weck, apunaan toimiva ja pätevä järjestelytoimikunta, lupaavat kilpailijoille sekä myös yleisölle täysipainoisen 6 erikoiskoetta sisältävän rallitapahtuman Etelä-Hämeen tunnetusti vaativilla ralliteillä.

TerUA tulee taas panostamaan siihen, että kisasta tulee ennen kaikkea kilpailijoille, mutta myös katselijoille, täyspainoinen rallitapahtuma, jossa reilu kilpailuhenki yhdistyy järjestelyporukan työn hyviin tuloksiin.

Kisakeskus on tällä kertaa tuotu seuran kotipaikalle eli Tervakoskelle ja siellä kaikkien tunteman Puuhamaan tiloihin.

– Toivotamme kaikki ralliharrastajat, kilpailijoina tai yleisönä, mukaan syksyllä kesätauon jälkeen Tervakoskelle F-Rallisarjan viidenteen osakilpailuun, kisajärjestävät toivovat.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset