Kaupunkiuutiset

Toimialajohtajat on valittu

Hämeenlinnan kaupunginhallitus valitsi maanantain kokouksessaan uuden organisaatiomallin toimialajohtajat. Kaupunkirakenteen toimialajohtajaksi valittiin nykyinen kehitysjohtaja Tarja Majuri, sosiaali- ja terveyden toimialan johtajaksi tilaajajohtaja Jukka Lindberg sekä sivistys- ja hyvinvointitoimialan johtajaksi on tarjolla Päivi Raukko. Hän toimii nyt palvelutuotantojohtajana.

Keskustan Hannu Kärpänen esitti perussuomalaisten Antero Niemelän kannattamana sosiaali- ja terveyden toimialajohtajaksi Veli-Pekka Rautavaa. Lindberg valittiin äänin 8–3.

Toimialajohtajien kokonaispalkka on 7 500 euroa kuukaudessa.

Oma Häme- hankkeen projektipäällikkönä tällä hetkellä työskentelevän Lindbergin virkavapauden aikana sijaisena toimii Eija Leppänen, joka on Lindbergin sijaisena parhaillaankin.

Kaupunginhallitus myös päätti, että käynnissä olevien yt-neuvottelujen takia johto- esimies-, asiantuntija- ja hallintohenkilöstön rekrytointikielto astuu voimaan 11.10.2016.

Valittujen toimialajohtajien virantoimitusvelvollisuutta muutetaan 11.10.2016–31.5.2017 väliseksi ajaksi siten, että se sisältää uuden toimintamallin ja siihen liittyvän toimialan suunnittelu- ja valmisteluvastuun.

Uusi organisaatio myllertää kaupungin johtoportaan lähes kokonaan uusiksi.

Koska Hämeenlinnassa luovutaan tilaaja-tuottajamallista, jatkossa ei tarvita erikseen tilaajajohtajia ja -päälliköitä, palvelupäälliköitä jne. Tämän vuoksi viranhaltijat joutuvat hakemaan uudessa organisaatiossa olevia virkoja.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset