Kaupunkiuutiset

Toimialojen tulosalueille uusia pomoja

Uuden Hämeenlinnan johto-organisaatio on täydentynyt. Tuoreet toimialajohtajat ovat esittäneet oman toimialansa tulosalueelle johtajia, jotka kaupunginjohtaja Timo Kenakkala on nimittänyt uusiin virkoihinsa. Osa vakansseista on päätetty toistaiseksi vielä jättää täyttämättä.

Sivistys- ja hyvinvointijohtaja Päivi Raukko on nimennyt opetus- nuoriso ja lastenkulttuuripalveluiden johtoon Mika Mäkelän. Varhaiskasvatuspalveluiden tulosaluejohtajan ja kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden tulosaluejohtajan tehtäviä ei täytetä tässä vaiheessa.

Vs. sote-toimialajohtaja Eija Leppänen nimesi terveyspalveluiden tulosaluejohtajaksi Veli-Pekka Rautavan, ikäihmisten palveluiden tulosaluejohtajaksi Satu Ala–Kokon ja asiakasohjaukseen ja palveluiden hankinnan tulosaluejohtajaksi Leena Harjulan. Perhe- ja sosiaalipalveluiden tulosaluejohtajan tehtävää ei vielä täytetä.

Kaupunkirakenteen toimialajohtaja Tarja Majuri nimesi viranomaispalveluiden tulosaluejohtajaksi Juha Lahden ja rakentamisen ja kunnossapidon tulosaluejohtajaksi Kari Muhiosen. Suunnittelun tulosaluejohtajan vakanssi jäi vielä täyttämättä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset