fbpx
Kaupunkiuutiset

Torilla ilmainen parkkipaikka

– Aivan törkeän näköinen ratkaisu!

– Hyvä kun saadaan kaupungin ydinkeskustaan asiakkaita ilmaisten pysäköintipaikkojen myötä.

Kaupunkilaisten mielipiteet ovat valtavan kaukana toisistaan Hämeenlinnan kauppatorille joulunalusajalle rajatusta ilmaisesta pysäköintialueesta. Toisen silmään torin ylälaitaan rajattu alue näyttäytyy hienon jouluisen maiseman pilaajana, toinen kokee sen ydinkeskustan elinvoimaisuuden virkistäjänä.

– Ovatko autoilijat tosiaan niin, tyhmiä, että tarvitaan tuollaiset työmaa-aidat rajaamaan alueen. Pienet joulukuuset olisivat maisemallisesti paljon parempia, kun kerran vaivauduttiin tuomaan torille iso valaistu joulukuusi. Törkeä näköinen ratkaisu, kritisoi miespuolinen ohikulkija.

Monen mielissä parkkiratkaisu on taas pelkästään hyvä, kun ilmaista parkkitilaa tarjotaan muun muassa kauppakeskus Goodmanissa, mutta normaaliaikoina perinteisessä keskustassa joutuu pulittamaan parkkimaksun.

Kauppatorilla on kahden tunnin kiekkopaikkoja käytössä 30. Sisäänajo torille on Raatihuoneenkadun puolelta ja ulosajo on Hallituskadun puolelta. Markkinapäivänä ensi tiistaina 1. joulukuuta torille ei voi pysäköidä.

Torin pysäköinti on osa keskustan pop up-hanketta.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset