fbpx
Kaupunkiuutiset

Tunnustus on 
positiivinen yllätys

– Tieto tunnustuksesta oli positiivinen yllätys, vaikka vähän jännittikin, kertoo perheyritys Pizzeria Dalamanista Haci Cekic.

– Asiasta saimme tietää pari päivää ennen markkinapäivää.

Pellavamarkkinoilla vuoden tuotteelle tai palvelulle jaettavalla tunnustuksella on pitkä perinne. Kohteen valitsee järjestäjien raati, johon tällä kertaa kuuluivat Timo Kärkkäinen Lammin Lions Clubista ja Kaisu Koskue Lammi-Seurasta.

Dalaman sai kiitosta erityisesti hyvästä palvelustaan ja tuotteistaan.

Lammilla perheyritys Dalaman aloitti vuonna 2002, alkuun Huovintien varrella – nyt kaupunginosan keskustassa Momminlantien alkupäässä.

Haci Cekicin mukaan Dalaman tarjoaa ruoka-annoksia jokaiseen makuun. Suosikkeja ovat pizza ja kebab, niiden ohessa vaihtoehtoina salaatit, kala- ja kana-annokset.

Lammille turkkilaissyntyiset yrittäjät sanovat kotiutuneensa hyvin.

– Lammi on kaunis ja rauhallinen paikka. Talvetkin menettelevät, ne kun tuntuvat lyhentyvän vuosi vuodelta, myhäilee Haci Cekic.

Tämänkertaisen Pellavamarkkinatapahtuman teemaksi oli valittu kesäasukkaat.

Kesäasukkaat, mökkiläiset, tuovat positiivista vipinää lammilaisiin yrityksiin, myös pizzeriaan.

– Markkinoiden yleisömäärää, ja vähän myyjienkin, verotti lauantaina sateinen sää, paikalla viipyili noin 6 000 kävijää, kertoo markkinoiden ohjelmavastaava Erkki J. Vilén.

Tiukkaakin tiukemmassa sahtikisassa jatkoon valtakunnalliseen kilpailuun, 6. elokuuta Sastamalaan, maisteli raati liesolaisen Jari Rannan perinnejuoman. Kakkossijalle samoilla äänimäärillä sijoittui kolme miestä: Tapio Saarinen, Jyrki Anttonen ja Tapani Lähde.

Hämeen Neidoksi raati valitsi Karoliina Salmisen, lehdistön kautta äänestyksessä pisteet menivät Nuppu Elorannalle ja markkinaväen suosikki oli Mari Mattila.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset