fbpx
Kaupunkiuutiset

Tuulolan juhlahetki on hieno myös faneille

HPK:n kapteeni Riku Hahl sanoo, että Tuuski on todella ansainnut paitansa hallin kattoon, se on hänelle iso tunnustus. Joskus Hahlin mielestään paitoja nostellaan vähän heppoisinkin perustein, mutta ei nyt.

– Lauantain ottelu on hieno juhlahetki Tuuskille, hän sanoo.

Hahl toivoo, että seuraava HPK:sta jäädytettävä paita olisi jonkun nykyisen nuoren kerhopelaajan, joka tekisi pitkän peliuran seurassa.

– Itselleni en samanlaista kunniaa odota missään nimessä, sillä olen ollut niin pitkään poissakin Hämeenlinnasta, hän sanoo.

”Ansaittu juttu”

Tampereella asuvan mutta Hämeenlinnassa syntyneen Antti Oravan mielestä Tuulolan paidan jäädyttäminen on hemmetin hieno ja ansaittu juttu.

– Tuuski on pitkän linjan kerhopelaaja, ja viime kausinaan hän oli selkeä isähahmo joukkueelle. Hän auttoi nuoria puolustajia ja teki juuri sitä, mitä Kerho tarvitseekin omilta kasvateiltaan. Ja onhan hän tuonut vielä kaksi poikaakin HPK:hon, Orava kehuu suosikkiaan.

Tuulolan fanipaidassa Kerhoa kannattava Orava aikoo ehdottomasti olla paikalla juhlaottelussa. Hän uskoo, että tällä kaudella Kerho voi jopa yllättää. Itse hän odottaa joukkueelta vähintään säälipleijaripaikkaa, kaikki siitä ylöspäin olisi pelkkää plussaa.

– HPK:n pistepörssin voisi voittaa vaikka Manninen tai LeBlanc, ehkä myös Holland, jos hänen pelinsä kehittyy. Miettinen ja Hahl tuovat johtajuutta, he eivät välttämättä tee niin paljon tehoja.

Syrjähypyt anteeksi

Sikakatsomon jäsenet Mirkka ja Marika ovat tulossa innolla Tuulolan juhlapeliin, vaikka Mirkka harmitteleekin, että hänelle sattuu silloin lipunmyyntivuoro.

– Haluaisin nähdä Tuulolan juhlan, sillä hän on Mister Kerho ja vähän enemmänkin. Peliajoilta hänestä jäi viimeksi mieleen se, kun hän teki kaksi erikoista maalia SaiPaa vastaan, Mirkka muistelee.

Kaksikko huomauttaa, että Tuuskin suureksi ansioksi voi lukea senkin, että hän on tuonut HPK:hon kaksi poikaansa.

– Sen vuoksi olemme antaneet hänelle Jokerit-syrjähypynkin anteeksi, he nauravat.

Tällä kaudella Mirkalla ja Marikalla on suuret odotukset HPK:sta.

– Ainakin paremmin menee kuin viime kaudella. Tosi hyvin saatiin lopulta pelaajiakin, ulkomaalaisia ja paluumuuttajia, he sanovat.

– Vänttisen korvaajaa ei kyllä tullut, eikä ikinä tule, Mirkka suree.

Kunniaa puolustajalle

Tuulolan fanipaitaan pukeutunut Jani Tuomainen antaa kunniaa hyvälle puolustajalle. Hänellä on hyviä muistoja suuresta pelaajasta muun muassa HPK:n hopeavuodelta.

Tuomainen toivoo, että HPK pääsisi tälläkin kaudella pudotuspeleihin.

– Eetu Tuulola teki harjoituspelissä maaleja ja oli tosi hyvä. Odotan, että hän pääsisi pelaamaan myös liigapeleissä, Tuomainen sanoo.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset