fbpx
Kaupunkiuutiset TUULOS

Tuulosen leikkipaikka avautui uusittuna – Kauppakeskuksessa tapahtumatkin pääsevät taas vauhtiin

Sisätiloihin tulossa syysmarkkinat ja parkkihalliin kirppari.
Mette Salonen (vas.) sekä Konsta ja Vilma Metsäkangas viihtyivät Tuulosen uudistetussa leikkipaikassa. Kuva: Lea Karmala
Mette Salonen (vas.) sekä Konsta ja Vilma Metsäkangas viihtyivät Tuulosen uudistetussa leikkipaikassa. Kuva: Lea Karmala

Tuulosessa avautui lasten leikkipaikka uusittuna viime viikolla. Heti tuoreeltaan siellä vietti viihtyen aikaa muun muassa 3-vuotias Mette Salonen, joka oli saapunut yökylään Hartolasta isonmummunsa Maija Saarisen luokse.

– Leikkipaikka on nyt hyvä pienillekin lapsille. Ennen, kun oli kiipeilytelineet, pieniä ei oikein uskaltanut tänne tuoda. Mette kiipesi jo seinällekin, Saarinen ihasteli.

Sopii nyt paremmin pienille lapsille

Tuulosen kiinteistöyhtiön edustaja Jari Päivärinta kertoo, että leikkitila on edelleen tarkoitettu 3–8-vuotiaille niin kuin se aiemminkin oli, mutta nyt sen uskotaan sopivan vielä paremmin pienille lapsille ja houkuttelevan vähemmän yli-ikäisiä telmimään.

– Muutimme leikkipaikan yhteen tasoon, siksi se on entistä turvallisempi ja myös helpompi siivota, Päivärinta sanoo.

Leikkivarusteiden hankinnassa Tuulonen teki yhteistyötä Toygroupin kanssa, joka valmistaa rakenteiden rungot kierrätysmateriaalista.

Tapahtumapuolikin elpymässä

Pikkuhiljaa Tuulonen on heräämässä eloon myös tapahtumapuolella. Sisätiloissa pidetään 23.10. syysmarkkinat, ja 30.10. Tuuloksen Tulikourat järjestävät perinteisen kirpparin parkkihallissa.

– Toivotaan, että ei tule enää takapakkia, mutta jos niin käy, koronapassilla pystytään pelaamaan alueellisesti, Päivärinta pohtii.

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset