Kaupunkiuutiset

Uimarantoja viimeistellään kesäkauteen

Hämeenlinnan kaupungin ylläpitämiä uimarantoja viimeistellään kesäkauteen. Virallinen uimakausi kestää kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun eli 15.6.–31.8. ja tuona aikana yleisiä uimarantoja tarkastetaan valvontasuunnitelman mukaisesti. Hämeenlinnassa viranomaisvalvonnassa on 20 uimarannan veden laatu. Lisätietoja yleisistä uimarannoista ja veden laadusta löytyy Hämeenlinnan kaupungin internetsivuilta.

Uimavalvojia on maauimalassa aina sen aukioloaikoina ja Ahveniston järvellä sijaitsevalla Ahveniston uimarannalla päivittäin klo 10.30–18 aina 10.8. asti. Uimahallin rannassa ja Alajärven Tervaniemen uimarannalla rantavalvojat ovat paikalla heinäkuun ajan arkisin klo 10.30–18.

 

Hämeenlinnan uimahalli sulkee ovensa kesän huoltotauolle perjantaina 15.6. Vanhoja pääsylippuvihkoja voi vaihtaa käynneiksi rannekkeille siis vielä ensi viikon ajan, kesätauon jälkeen vanhoja lippuvihkoja ei enää oteta vastaan.

Uimahallin aukeaminen viivästyi kuutisen viikkoa alkuperäisestä aikataulustaan. Viime kesän Elomessuilla rannekkeille ladattujen käyttämättömien lipputuotteiden voimassaoloaika on jatkettu aina joulukuun alkuun asti. Normaalisti käyntikerrat ovat voimassa vuoden lataushetkestä.

Lisää kommentti

Kirjoita kommenttisi

Fingerpori

comic

Uusin Kaupunkiuutiset